Για πρώτη φορά, η μητέρα Μιχάλη Κατσουρή, μίλησε δημόσια για τον ανείπωτο πόνο της, μετά τη δολοφονία του γιου της από τάγμα νεοναζί Κροατών στη Νέα Φιλαδέλφεια, απαιτώντας δικαιοσύνη.

«Θέλω αυτός ο άνθρωπος που προξένησε τέτοια βαριά βλάβη στο παιδί μου να εντοπιστεί. Απαιτώ δικαίωση», δήλωσε με δάκρυα στα μάτια η μητέρα του 29χρονου Μιχάλη.

«Κατέρρευσα. Πέρασα δύο ημέρες στο νοσοκομείο. Θα ήταν καλύτερα αν είχα τελειώσει εγώ μαζί με το παιδί μου. Η ζωή μου σταμάτησε όταν έχασα το παιδί μου. Τώρα τρέχω στο νεκροταφείο και ανάβω το κεράκι του», συνέχισε η ίδια περιγράφοντας εκείνες τις εφιαλτικές στιγμές που, δυστυχώς, θα μείνουν για πάντα ανεξίτηλες στη μνήμη της: «Το πρωί, η αδερφή μου με βρήκε στην αυλή και μου ανακοίνωσε ότι το παιδί έχει υποστεί σοβαρές κακοποιήσεις. Σπεύδοντας στο νοσοκομείο, εκεί βίωσα το σοκ. Ήταν ένα παιδί με ιδιαίτερη προσωπικότητα, με αξίες. Αγάπησε την ΑΕΚ», συνέχισε.

Όπως ανέφερε η μητέρα του, περιγράφοντας τις τελευταίες της στιγμές με το παιδί της, ο Μιχάλης επέστρεψε από τη δουλειά, αναπαύτηκε, και στη συνέχεια της ανακοίνωσε ότι θα πάει για έναν καφέ έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ. «Αυτοί δεν αξίζουν καν τον χαρακτηρισμό “άνθρωποι”. Ήρθαν για να σκοτώσουν το παιδί μου. Η δική μου ανταμοιβή θα είναι η δικαίωση του παιδιού μου. Ο δολοφόνος του θα βρεθεί. Θα βρεθεί, πιστεύω. Ήλθαν από μια ξένη χώρα για να στερήσουν τη ζωή από το παιδί μου», είπε η ίδια, αδυνατώντας να δεχτεί πώς συνέβη αυτή η τραγωδία.

Αναφερόμενη στον δράστη η μητέρα του 29χρονου δήλωσε: «Να κοιτάξει αυτό που έκανε στο παιδί μου, να το μετανιώσει, αλλά και να μετανιώσει το παιδί μου εγώ το έχασα. Θα πληρώσει για το κακό που έκανε στο παιδί μου, δε θα μείνει ατιμώρητος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here