Σε επίπεδα viral, κάνοντας το γύρο του διαδικτύου και ειδικά των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, έχουν γίνει οι φωτογραφίες και το βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού σε Γυμνάσιο της Αθήνας. Με αφορμή την επαναλειτουργία των σχολείων ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε να βρεθεί στο 7ο Γυμνάσιο Αθηνών, στο Παγκράτι και να συνομιλήσει με καθηγητές και μαθητές.

Μόνο που ο κ. Μητσοτάκη -αλλά και η Υπουργός Παιδείας- ξέχασαν καθώς φαίνεται ότι θα πρέπει να συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα ασφαλείας, τα οποία ο ίδιος με τόσο πάθος διαφημίζει μέσα από το θεσμικό του λογαριασμό στο twitter και τον προσωπικό του στο Facebook.

«Μένουμε ασφαλείς» μας λέει ο Πρωθυπουργός αλλά ο ίδιος εμφανίστηκε χωρίς μάσκα -για γάντια ούτε λόγος- πλησιάζοντας μάλιστα μαθητές πολύ πιο κοντά από τα επιτρεπόμενα όρια, ακουμπώντας ακόμα και στο θρανίο μαθήτριας. Και όλα αυτά ενώ οι μαθητές φορούσαν μάσκα προστασίας και μάλλον, αν κρίνουμε από τα βλέμματα- τον κοιτούσαν απορημένοι.

Εμείς λοιπόν, απλά «αντικαταστήσαμε» το βίντεο -με τις αναλυτικές οδηγίες για να #ΜενουμεΑσφαλεις- που ο ίδιος ο Μητσοτάκης είχε αναρτήσει στις 2 Μαΐου 2020, με τη σημερινή φωτογραφία από την επίσκεψή του στο 7ο Γυμνάσιο της Αθήνας.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Εμείς απλά «αντικαταστήσαμε» το βίντεο -με τις αναλυτικές οδηγίες για να #ΜενουμεΑσφαλεις- που ο ίδιος ο Μητσοτάκης είχε…

Gepostet von Ομάδα Μνήμης am Montag, 18. Mai 2020

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here