Μια ακόμα κυβίστηση της κυβέρνησης της ΝΔ αποκάλυψε η χθεσινή συζήτηση στη Βουλή, αυτή τη φορά για την καλλιέργεια βιομηχανικής κάνναβης.

Μπορεί στις 1 Μαρτίου του 2018 ο σημερινός Υπουργός Μάκης Βορίδης, να κατήγγειλε -επίσης στη Βουλή- ότι το νομοσχέδιο που έφερνε η τότε κυβέρνηση «θα οδηγούσε στην ανεξέλεγκτη καλλιέργεια χασίς», ωστόσο μάλλον αυτή η διαπίστωση ανήκει πλέον στο παρελθόν: «Η απάντηση που έχουμε να δώσουμε σε μια κοινωνία που ρημάζεται από τα ναρκωτικά είναι η ανεξέλεγκτη καλλιέργεια του χασίς; Ανεξέλεγκτη καλλιέργεια του χασίς, αυτό νομοθετείτε σήμερα», είχε δηλώσει τότε ο Βορίδης.

Σήμερα, τα πράγματα έχουν αλλάξει. Ο Βορίδης και η κυβέρνηση Μητσοτάκη γνωρίζουν ότι το νομοσχέδιο που τότε ψηφίστηκε -και συνεχίζει να ισχύει- προσέλκυσε επενδύσεις και έφερε έσοδα στην ελληνική οικονομία.

Έτσι, φτάνοντας στο σήμερα ο ίδιος, από τη θέση πλέον του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης επιβεβαίωσε με τον πιο ευθύ τρόπο ότι «η καλλιέργεια της βιομηχανικής κάνναβης αποτελεί πολιτική επιλογή και αυτής της κυβέρνησης», συμπληρώνοντας, ότι «αν δεν αποτελούσε θα το είχατε ακούσει και θα την είχαμε καταργήσει».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here