Ταύτιση ΝΔ – ΧΑ κατά 35,8% στην κοινοβουλευτική περίοδο 2015-2019

0
693

Σε μια άκρως ενδιαφέρουσα στατιστική ανάλυση που δίνει πολλές απαντήσεις είχε προχωρήσει και δημοσιεύσει το site Vouliwatch και η LIFO, παρουσιάζουν μια έρευνα για την πολιτική συναίνεση.

Πρόκειται για έρευνα που δημοσιεύθηκε στα τέλη του 2019 (30 Δεκεμβρίου) με στόχο να δώσει το στίγμα των πολιτικών συμφωνιών και διαφωνιών, μέσα από την υπερψήφιση και καταψήφιση των νομοσχεδίων μεταξύ των κομμάτων της περιόδου 2015-2019, όταν δηλαδή η διακυβέρνηση της χώρας βρισκόταν υπό τη συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι αυτή η στατιστική αποτύπωση είναι επίκαιρη ακόμα και σήμερα. Καθώς δίνει απαντήσεις στο άθλιο, προβοκατόρικο, επικίνδυνο και τελικά εκ του πονηρού αφήγημα της ΝΔ (σειράς ΜΜΕ) περί…συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με την Χρυσή Αυγή, αφήνοντας τη λάσπη να κυλήσει ακόμα και επί των κοινοβουλευτικών διαδικασιών.

Για τα ζητήματα της καθυστέρησης για την ολοκλήρωση της δίκης, απάντησε η δικηγόρος της οικογένειας Φύσσα. Ενώ ο δικηγόρος Θανάσης Καμπαγιάννης υπενθύμισε και επιβεβαίωσε, όπως προέκυψε από τη δικαστική διαδικασία, τις στενές σχέσεις της συγκυβέρνησης Σαμαρά με την εγκληματική οργάνωση.

Για να επανέλθουμε όμως, στην έρευνα του Vouliwatch και της Lifo, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία κατά τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής περιόδου 2015-2019 η ΝΔ ταυτίστηκε, δηλαδή συντάχθηκε στην ψήφιση νομοσχεδίων και στις ονομαστικές ψηφοφορίες με τη Χρυσή Αυγή σε ποσοστό 35,8%!

Για την αντίστοιχη κοινοβουλευτική περίοδο, ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει ποσοστό “συμφωνίας” σε ψηφοφορίες με τη Χρυσή Αυγή κατά 4,2%.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Δείτε και τα σχετικά στοιχεία μέσα από τους πίνακες που έχει δημοσιεύσει το vouliwatch

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here