Τα σοβαρά προβλήματα στην τηλεκπαίδευση των μαθητών των δημόσιων σχολείων σε αντίθεση με τα ιδιωτικά δείχνουν τη δύναμη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, σύμφωνα με τον βουλευτή της ΝΔ και πρώην υπουργό Παιδείας, Ευριπίδη Στυλιανίδη.

Μιλώντας σήμερα στο Open tv ο κ. Στυλιανίδης όταν κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι έχουν δημιουργηθεί με την τηλεκπαίδευση μαθητές δυο ταχυτήτων, καθώς στα ιδιωτικά σχολεία κάνουν μάθημα και στα δημόσια οι μαθητές προσπαθούν να…συνδεθούν με την τηλεκπαίδευση της Κεραμέως, ο βουλευτής της ΝΔ δήλωσε ότι «αυτό δείχνει τη δύναμη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας»!

Και αφού λοιπόν ο κ. Στυλιανίδης μας μίλησε για την υπεροχή της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, στη συνέχεια δεν δίστασε να ρίξει την ευθύνη για το φιάσκο του Υπουργείου Παιδείας στην προηγούμενη κυβέρνηση, καθώς, όπως ανέφερε “επί πέντε χρόνια, κάτω από συνθήκες ηρεμίας και ανάκαμψης (τώρα είδε η ΝΔ ότι επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ υπήρξε ηρεμία και ανάκαμψη;) η κυβέρνηση είχε τη δυνατότητα να στήσει υποδομές”, αλλά δεν το έκανε.

Η λογική σηκώνει τα χέρια ψηλά.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Παρότι π. υπουργός παιδείας ο κ. Στυλλιανίδης είναι παντελώς άσχετος με το θέμα.Ότι ισχύει στην τηλεκπαίδευση για τα δημόσια σχολεία ισχύει και για τα ιδιωτικά, ακριβώς τα ίδια προβλήματα και αυτό γιατί όλοι μπαίνουν από την ίδια πλατφόρμα, χθες (18-11-2020 )π.χ έπεσε το σύστημα και στα ιδιωτικά σχολεία όπως ακριβώς και στα δημόσια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here