Οργή στα social media, ένοχη σιωπή από τα ΜΜΕ για την ανήθικη και παράνομη βόλτα των Μητσοτάκη – Γκραμπόφσκι

0
608

Οργή, με χιλιάδες αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επικρατεί από το απόγευμα της Δευτέρας, 30 Νοεμβρίου 2020, όταν είδε το φως της δημοσιότητας η χαλαρή βόλτα του Μητσοτάκη και η φωτογραφία του, χωρίς μέτρα και αποστάσεις προστασίας, στην Πάρνηθα.

Ο Πρωθυπουργός, μαζί με τη Μαρέβα Γκραμπόφκσι, επισκέφτηκαν την Πάρνηθα την περασμένη Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020, ενώ η χώρα θρηνούσε ακόμη 98 θύματα της πανδημίας.

Η σύζυγος του Πρωθυπουργού, επέλεξε μάλιστα να κάνει και μια σύντομη βόλτα με μία μηχανή, ιδιοκτησίας μέλους από την παρέα που τυχαία συνάντησαν στο δρόμο τους.

Η πρόκληση από την πλευρά του πρωθυπουργικού ζεύγους, είναι τεράστια. Τις μέρες που η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών ζει μέσα στην αγωνία, κλεισμένη στο σπίτι της λόγω του νέου lockdown, τις μέρες που τα πρόστιμα πέφτουν βροχή για μια κατεβασμένη μάσκα ή για μια σύντομη βόλτα μακριά από την περιοχή διαμονής, ο Μητσοτάκης και η Γκραμπόφσκι κάνουν ποδήλατο και motocross.

Την ίδια ώρα, τα…μεγάλα ΜΜΕ (εφημερίδες, sites, τηλεοπτικοί σταθμοί και ραδιόφωνα) αποκρύπτουν την είδηση! Σιωπή από τα ΜΜΕ, οργή στη κοινωνία με βασικό όχημα έκφρασης τα social media.

Δείτε μερικές από τις αντιδράσεις:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here