Φαίνεται πως όλα επιτρέπονται στην εποχή της καθολικής προπαγάνδας και της επιβολής της μίας και μοναδικής αλήθειας, δηλαδή αυτής που πιστεύει η ΝΔ και ο Μητσοτάκης.

Ο Ανδρέας Ζαμπούκας είναι μετακλητός στο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμμένου. Εργάζεται δηλαδή ως υπάλληλος της κυβέρνησης της ΝΔ του Μητσοτάκη.

Ωστόσο, αυτό δεν τον εμποδίζει να εξαπατά τους πολίτες σε αγαστή συνεργασία με τις εκπομπές και τα ΜΜΕ που τον προσκαλούν για να…σχολιάσει την επικαιρότητα.

Κάπως έτσι, ο κ. Ζαμπούκας, παρουσιάστηκε στους τηλεθεατές του ΑΝΤ1, με την ιδιότητα του «δημοσιογράφου» στην ιστοσελίδα liberal και στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος».

Η «αποκάλυψη» δεν άργησε να έρθει. Και αντί ο ίδιος να σωπάσει και να ζητήσει συγγνώμη, ζήτησε και τα ρέστα!

Ανδρέας Ζαμπούκας: Και μετακλητός στον Πικραμμένο και δημοσιογράφος στον Φιλελεύθερο!

Απίστευτο θράσος! Ο Ανδρέας Ζαμπούκας, μετακλητός στο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμμένου (δείτε εδώ: https://www.facebook.com/omada.mnimis/photos/a.233203000179100/1375095255989863) παρουσιάζεται στους τηλεθεατές με την ιδιότητα του δημοσιογράφου σε liberal και Φιλελεύθερο και όταν το αποκαλύπτουν, ζητάει και τα ρέστα! https://youtu.be/VjCf4yw4bZI #ΝΔ_θελατε #ΝΔ_ξεφτιλες #Κανονικοτητα

Δημοσιεύτηκε από Ομάδα Μνήμης στις Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2020

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here