Την μεσαιωνική αντίληψη που θέλει την επιλογή των γυναικών στην άμβλωση ως «δολοφονία» προσπαθούν να επιβάλλουν οργανώσεις στην Ελλάδα του 2020.

Η ταχύτατη συντηρητικοποίηση της Ευρώπης και η νίκη της ΝΔ στις εκλογές του Ιουλίου, φαίνεται πως έχει ανοίξει την όρεξη σε ακραίες φωνές, φτάνοντας στο σημείο να αναρτούν αφίσες κατά των αμβλώσεων ακόμα και σε σταθμούς του μέσων μαζικής μεταφοράς.

Ποιος όμως ήταν αυτός που πρώτος άνοιξε τη συζήτηση και έδωσε βήμα σε οργανώσεις που θέλουν να μας επιστρέψουν στον μεσαίωνα;

Απάντηση: Μα φυσικά ο «φιλελεύθερος» Κυριάκος Μητσοτάκης. Όταν ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μιλώντας από το βήμα της Βουλής, δήλωνε ότι «το ζήτημα των εκτρώσεων θα πρέπει να μας απασχολήσει ουσιαστικά».

Ήξερες ότι ο ίδιος ο Μητσοτάκης είχε ανοίξει θέμα κατά των αμβλώσεων;

Πως φτάσαμε στις αφίσες κατά των αμβλώσεων στους σταθμούς του Μετρό; Ποιος άνοιξε πρώτος τη συζήτηση και έδωσε βήμα σε οργανώσεις που θέλουν να μας επιστρέψουν στον Μεσαίωνα; Απάντηση: Μα φυσικά ο "φιλελεύθερος" Κυριάκος Μητσοτάκης. https://youtu.be/yTtwsVZP-qQ#ΝΔ_θελατε #κανονικοτητα

Δημοσιεύτηκε από Ομάδα Μνήμης στις Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here