Φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ (και) για τις μάσκες – αλεξίπτωτα που μοίρασε η κυβέρνηση στους μαθητές, δηλώνει ο Αδ. Γεωργιάδης

1
1195

Τις ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ για τα κωμικοτραγικά γεγονότα που συμβαίνουν με τις δωρεάν μάσκες στους μαθητές, επέλεξε να ρίξει ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, μια τακτική που ούτως ή άλλως ακολουθεί η κυβέρνηση της ΝΔ, επιρρίπτοντας τις ευθύνες είτε στην αξιωματική αντιπολίτευση είτε στην ελληνική κοινωνία.

Μιλώντας στο Βlue Sky -και προσπαθώντας να δικαιολογήσει τις μάσκες-αλεξίπτωτα που μοίρασε η κυβέρνηση, ο Γεωργιάδης δήλωσε ότι «το κράτος αποφάσισε να καλύψει μία φασαρία του ΣΥΡΙΖΑ για τις δωρεάν μάσκες και αυτό έγινε γρήγορα και ό,τι γίνεται γρήγορα μπορεί να έχει και λάθη»…

«Για τον ΣΥΡΙΖΑ δώσατε τις μάσκες; Γιατί φωνασκούσε ο ΣΥΡΙΖΑ;» ρώτησε ο δημοσιογράφος.

«Δεν είπα για τον ΣΥΡΙΖΑ. Η κυβέρνηση ικανοποίησε ένα αίτημα έγινε βιαστικά και έγινε λάθος. Τι να κάνουμε να τους σκοτώσουμε; Έδωσαν λάθος προδιαγραφές από την Επιτροπή Υγείας. Να τους δείρουμε;» απάντησε.

Στην εύλογη ερώτηση, αν οι λοιμωξιολόγοι είναι αυτοί που έδωσαν τις προδιαγραφές, απάντησε ότι ευθύνεται η Γενική Γραμματεία Δημόσιας Υγείας και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας Παναγιώτης Πρεζεράκος.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. […] Οι χθεσινές, μεγάλες σε όγκο συγκεντρώσεις μαθητών και εκπαιδευτικών, απέδειξαν ότι η πλειοψηφία βρίσκεται απέναντι στις επιλογές της κυβέρνησης που άνοιξε τα σχολεία χωρίς τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας, μοιράζοντας στους μαθητές μάσκες-αλεξίπτωτα και παγούρια, μετά από πιέσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως ομολόγησε ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης. […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here