Βέβαιος για την ανάσχεση της πανδημίας και με το γνωστό ύφος του…Μωυσή εμφανιζόταν στη Βουλή ο Μητσοτάκης στις 7 Σεπτεμβρίου 2020, κατά τη διάρκεια προ Ημερησίας Διατάξεως συζήτηση για την έξαρση του κορωνοϊού.

Ο Μητσοτάκης, όχι μόνο υπεραμυνόταν της επιλογής του να ανοίξει τον τουρισμό «ανοίξαμε σταδιακά και μεθοδικά», ήταν η τοποθέτησή του, αλλά παράλληλα διαφήμιζε τη χώρα ως πρότυπο σε σχέση με άλλες του εξωτερικού! «Δημιουργήσαμε ένα πρωτοποριακό σύστημα. Ένα σύστημα το οποίο πολλές χώρες μας ζήτησαν πληροφορίες για το πώς θα το αντιγράψουν», δήλωνε ο Μητσοτάκης πριν από περίπου 40 ημέρες, σημειώνοντας ότι «είναι μία μέθοδος που την έχουμε εξάγει ως τεχνογνωσία πια σε άλλες χώρες».

Από τότε, τα πράγματα, παρά την…πρωτοποριακή μέθοδο που ζηλεύουν ακόμη και οι άλλες χώρες, τα κρούσματα πολλαπλασιάστηκαν, οι διασωληνωμένοι επίσης, όπως και οι θάνατοι από τον κορωνοϊο.

Και από τους…πανηγυρισμούς και τη βεβαιότητα Μητσοτάκη για την πορεία της χώρας στην αντιμετώπιση της πανδημίας, φτάσαμε, χθες, 22 Οκτωβρίου 2020, στη νέα απαγόρευση κυκλοφορίας και στην υποχρεωτική χρήση μάσκας, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Κυβέρνηση ΝΔ: Μόνο επιτυχίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here