Στραπάτσο Athens Voice στο γκάλοπ για το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ

0
2454

Πλησιάζουμε τη συμπλήρωση 24 ωρών από τη στιγμή που η διαδικτυακή έκδοση της Athens Voice προσκάλεσε μέσω γκάλοπ του πολίτες να ψηφίσουν σχετικά με το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ -αλλά όχι για τη λίστα Πέτσα που παραμένει στο σκοτάδι αναφορικά με τα ποσά που δόθηκαν σε κάθε μέσο ενημέρωσης.

Η Athens Voice με ένα προπαγανδιστικό ερώτημα -το οποίο δηλαδή έπαιρνε εκ του περιεχομένου της ερώτησης θέση για το θέμα- προσπάθησε μάλιστα να παραπληροφορήσει και να κατευθύνει τους αναγνώστες της.

Κατήγγειλε τον ΣΥΡΙΖΑ και το εν λόγω σποτ για «συλλήβδην στοχοποίηση και διασυρμό των εργαζομένων στον χώρο του Τύπου», αφού αρχικά τοποθέτησε ως δεδομένη την «πρόκληση σωρείας αντιδράσεων στον πολιτικό, δημοσιογραφικό και πνευματικό κόσμο της χώρας».

Από που προέκυψαν όλα αυτά και πως η ηλεκτρονική έκδοση της Athens Voice έφτασε να αναφέρεται με τόση βεβαιότητα στα παραπάνω συμπεράσματα;

Η προσπάθεια εκβιασμού της απάντησης που η ίδια η Athens Voice επιχείρησε, όχι μόνο της γύρισε μπούμεργανγκ τελικά αλλά βρέθηκε με μια συντριπτική ήττα και μάλιστα με τη συμμετοχή -καθώς φαίνεται- χιλιάδων πολιτών.

Από το βράδυ της Κυριακής, λίγες μονάχα ώρες μετά τη δημοσιοποίηση του γκάλοπ, το «Ναι», δηλαδή η θετική γνώμη για το σποτ, έφτανε το 65-70%, ενώ σήμερα, μεσημέρι Δευτέρας, οι θετικές γνώμες έχουν εκτοξευτεί στο συντριπτικό ποσοστό του 85%, κλείνοντας τελικά, στο 84%.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here