ΣΚΑΙ – ΝΔ: Αν δεν ταιριάζανε δεν θα συμπεθεριάζανε

0
608

Στην ανάδειξη και εμπέδωση των στερεοτύπων, της ανισότητας και τελικά ενός ταξικού λόγου που θέλει την καταγωγή των πολιτών να καθορίζει ακόμα και την (ευπρεπή;) εξωτερική τους παρουσία, προχώρησε σήμερα η δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Ιωάννα Μάνδρου.

Δεν είχαν συμπληρωθεί ούτε 24 ώρες από την ανακοίνωση του δικαστηρίου για την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής και η κα Μάνδρου, στη προσπάθειά της να αναφερθεί με κολακευτικά λόγια στη στάση της μάνας του Παύλου Φύσσα, τελικά κατάφερε να δυσφημήσει και να προσβάλλει τόσο τη Μάγδα Φύσσα όσο και τους κατοίκους του Περάματος: «Δεν είναι μία γυναίκα διανοούμενη», δήλωσε στην αρχή η κα Μάνδρου, τονίζοντας (…) ότι «είναι μια γυναίκα που ζει στο Πέραμα», αλλά και ότι προέρχεται από «κοινωνικά στρώματα που δεν περιμένεις τέτοιες συμπεριφορές». Και «την είδατε πόσο κόσμια είναι» και «πόσο περιποιημένη» είναι; Την «είδατε ποτέ αχτένιστη»;

Η αλήθεια είναι ότι τα όσα είπε και υπονόησε σήμερα η δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ μας θύμισαν έντονα τα όσα είχε δηλώσει ένας φίλος του καναλιού που σήμερα είναι ο Πρωθυπουργός της χώρας! Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, ο Κυριάκος Μητσότακης, είχε πέσει σε ένα αντίστοιχο ατόπημα, μιλώντας για τα παιδιά στο Περιστέρι που γίνονται (κυρίως) ψυκτικοί. Βέβαια, ο Μητσοτάκης, ούτως ή άλλως είχε δηλώσει ότι μια κοινωνία ισότητας είναι ενάντια στην ανθρώπινη φύση, οπότε μάλλον η ταξική τοποθέτησή του για τις φτωχότερες γειτονιές της Αττικής, δεν προκαλεί και τόση εντύπωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here