Ρεκόρ επταετίας στις προσλήψεις γαλάζιων μετακλητών

2
570

Το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο σπάει η κυβέρνηση της ΝΔ και μάλιστα σε λιγότερο από ένα χρόνο διακυβέρνησης της χώρας από τον Μητσοτάκη.

Αφού λοιπόν η κυβέρνηση Μητσοτάκη κατόρθωσε -προ πανδημίας- να ανατρέψει την αναπτυξιακή πορεία της ελληνικής οικονομίας, φέροντας μετά από τρία χρόνια την ύφεση, αφού θεσμοθέτησε την έμμεση μείωση των μισθών, αφού αύξησε την ανεργία, αφού κατάργησε τη 13η σύνταξη, αφού αποφάσισε την περικοπή των αναδρομικών των συνταξιούχων και αφού απέκλεισε τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες από τη δυνατότητα επιδοτήσεων και δανείων, παράλληλα με όλα αυτά, πέτυχε ακόμα ένα αρνητικό ρεκόρ: Προχώρησε στην πρόσληψη σχεδόν 3 χιλιάδων μετακλητών, καταγράφοντας ρεκόρ επταετίας!

Σύμφωνα με τα στοιχεία, το τέλος της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ βρήκε τη χώρα με 1.710 μετακλητούς υπαλλήλους σε υπουργικά γραφεία, τοπική αυτοδιοίκηση και σε άλλες θέσεις. Στα 4,5 χρόνια μετά την εκλογή του Αλέξη Τσίπρα, ο μέγιστος αριθμός κατεγράφη τον Απρίλιο του 2019 όταν έφτασαν τους 2.739.

Σχεδόν έναν χρόνο μετά, δηλαδή το Μάιο του 2020, οι μετακλητοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη έφτασαν τους 2.817, αριθμός-ρεκόρ, καθώς δεν έχει καταγραφεί υψηλότερος από τον Ιανουάριο του 2013!

Θυμίζουμε, ότι ο κ. Μητσοτάκης, κορυφαία στελέχη της ΝΔ, ΜΜΕ και…τρολ κατήγγειλαν με μανία όλο το προηγούμενο διάστημα «το κράτος των μετακλητών του ΣΥΡΙΖΑ» και το «κόστος που καλούνταν να πληρώσουν οι φορολογούμενοι».

Σήμερα, που το…επιτελικό κράτος μετακλητών σπάει το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο, η σιωπή και η συγκάλυψη της πραγματικότητας θεωρείται κανονικότητα.

Άλλωστε, τα δικά τους παιδιά θα καταγγείλουν τα ΜΜΕ;

Δείτε και τον σχετικό πίνακα:

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here