Οι κωλοτούμπες της ΝΔ στην προσπάθεια να δικαιολογήσουν την αλλαγή της στάσης τους για την επέκταση των 12 ναυτικών μιλίων, έχουν γίνει πλέον γνωστές.

Από τον Γιώργο Κουμουτσάκο και τον Βασίλη Κικίλια, μέχρι και τον Άδωνι Γεωργιάδη, συνολικά η τότε αξιωματική αντιπολίτευση κατήγγειλαν ως επικίνδυνη την πρόθεση της τότε κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ να προχωρήσει την επέκταση της Αιγιαλίτιδας Ζώνης στο Ιόνιο.

Από κοντά, φυσικά, και τα ΜΜΕ. Με τον σχολιαστή τότε το ΣΚΑΙ, Παντελή Καψή, να κάνει λόγο για στρατηγική που οδηγεί σε μεγάλη κρίση με την Τουρκία, καταλογίζοντας δηλαδή ευθύνες στην τότε ελληνική κυβέρνηση.

Όλα αυτά το 2018.

Διότι σήμερα, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην διακυβέρνηση της χώρας, η επέκταση των 12 ναυτικών μιλίων -παρά τις αναμενόμενες αντιδράσεις της Τουρκίας- παρουσιάζεται ως μια μεγάλη επιτυχία!

«Μπαίνουμε σε μια καινούργια φάση στην εξωτερική πολιτική με πρωτοβουλίες και όχι με την αδράνεια που επιδείξαμε για πολλά χρόνια», σχολίασε χθες, 27 Αυγούστου 2020, ο ίδιος δημοσιογράφος που πριν από δύο χρόνια τρομοκρατούσε τον ελληνικό λαό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here