Το γεγονός ότι ο Μητσοτάκης είχε, από την πρώτη στιγμή που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία του κόμματος, την πλήρη στήριξη των ιδιοκτητών των ΜΜΕ αλλά και των δημοσιογράφων, είναι πασιφανές.

Αρκεί να ρίξει κάποιος μια σύντομη ματιά στα δημοσιεύματα, τα ρεπορτάζ, τις εκπομπές και τις συνεντεύξεις της εποχής για να διαπιστώσει την μεθοδευμένη επιλογή τους αρχικά να λειάνουν τα πολιτικά πεπραγμένα της οικογένειας Μητσοτάκης και στη συνέχεια να προσδώσουν στον Κυριάκο Μητσοτάκη τα στοιχεία του ικανού τεχνοκράτη, που μπορεί να “μεταρρυθμίσει” τη χώρα. Όλα τα προηγούμενα με έμφαση στο συναίσθημα και στην προσπάθεια να παρουσιάσουν τον Μητσοτάκη ως “φυσιολογικό άνθρωπο”.

Αυτή η επιδίωξη -με διαφορετικές εκδοχές ανά την περίσταση- συνεχίστηκε καθόλη τη διάρκεια της Προεδρίας του Μητσοτάκη στη ΝΔ. Και πλέον, από τη νίκη της ΝΔ στις εκλογές και μετά, αυτή η πολυεπίπεδη στήριξη με κάθε τρόπο και μέσο, ξεπέρασε τα όρια, φτάνοντας στο επίπεδο του γραφικού.

Διότι μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η επιλογή του δελτίου ειδήσεων του Star, στις αρχές Δεκεμβρίου του 2019, να παρουσιάσει μέσω φυσιογνωμιστή(!) τον…ηγέτη Μητσοτάκη με αφορμή τη συνάντησή του με τον Τούρκο Πρόεδρο – μία συνάντηση που μόνο καλά δεν πήγε για την Ελλάδα.

Δελτίο Ειδήσεων Star: Βραβείο Κούλητζερ

Δελτίο Ειδήσεων Star: Βραβείο Κούλητζερ. https://youtu.be/CFFc21yyAX8#ΝΔ_θελατε #κανονικοτητα

Gepostet von Ομάδα Μνήμης am Donnerstag, 5. Dezember 2019

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here