Δίνουν εκατομμύρια ευρώ στα κανάλια, έχουν την πλήρη υποστήριξη των ΜΜΕ, πατάνε πάνω στην πανδημία για να φιμώσουν κάθε φωνή που τους ασκεί κριτική.

Και δεν υπάρχει πιο ωμό και ξεκάθαρο παράδειγμα από αυτό που συνέβη σήμερα στο Παγκράτι, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης Μητσοτάκη. Με στόχο από το Μέγαρο Μαξίμου να δείξουν πως η…κανονικότητα στις επιχειρήσεις και στον κόσμο της εργασίας έχει σταδιακά ξεκινήσει, ο σημερινός Πρωθυπουργός έκανε τη βόλτα του στους δρόμους του Παγκρατίου, συνομιλώντας με πολίτες αλλά, κυρίως, με ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Το Μέγαρο Μαξίμου, με δικό του τηλεοπτικό συνεργείο, έδωσε σε σειρά ΜΜΕ πλάνα από τις σύντομες συζητήσεις του Μητσοτάκη με τους πολίτες. Ανάμεσά τους, ένας ιδιοκτήτης καταστήματος που διαμαρτυρήθηκε στον Πρωθυπουργό για την οικονομική κατάσταση που βιώνει. Στοιχομυθία που πραφανώς δόθηκε κατά λάθος.

Λίγες ώρες αργότερα, οι διαχειριστές των λογαριασμών του Μητσοτάκη ανέβασαν μεν αποσπάσματα από αυτή την μικρή περιοδεία του Πρωθυπουργού, μόνο που η φωνή διαμαρτυρίας του πολίτη – ιδιοκτήτη καταστήματος για τα ανύπαρκτα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης λογοκρίθηκε με…μουσικούλα, χωρίς ίχνος ντροπής.

Λογοκρισία από το Μαξίμου σε πολίτη που διαμαρτυρήθηκε για τα ανύπαρκτα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης

Δίνουν εκατομμύρια ευρώ στα κανάλια, έχουν την πλήρη υποστήριξη των ΜΜΕ, πατάνε πάνω στην πανδημία για να φιμώσουν κάθε φωνή που τους ασκεί κριτική. Και δεν υπάρχει πιο ωμό και ξεκάθαρο παράδειγμα από αυτό που συνέβη σήμερα στο Παγκράτι. Όπου η φωνή διαμαρτυρίας ενός πολίτη – ιδιοκτήτη καταστήματος για τα ανύπαρκτα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης λογοκρίθηκε με…μουσικούλα από το Μαξίμου, χωρίς ίχνος ντροπής.https://youtu.be/Y69SIQ6dAlw#Παγκρατι #ΝΔ_θελατε #ΝΔ_ξεφτιλες

Δημοσιεύτηκε από Ομάδα Μνήμης στις Πέμπτη, 7 Μαΐου 2020

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here