Σε μια ακόμη απόπειρα να κοροϊδέψουν τον ελληνικό λαό για να καλύψουν τις πολιτικές τους ευθύνες επιδίδονται από χθες, Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020, στην κυβέρνηση.

Η αποκάλυψη ότι παραμένουν ανενεργές η πλειοψηφία των ΜΕΘ που έχουν δοθεί στο Νοσοκομείο Σωτηρία μετά από δωρεά της Βουλής, επιχειρήθηκε να διαψευστεί από τον Πρόεδρο της Βουλής, Κ. Τασούλα.

Ο κ. Τασούλας ισχυρίστηκε ότι σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου, Σωκράτη Μητσιάδη, το σύνολο των ΜΕΘ στο Σωτηρία είναι λειτουργικές, απαντώντας με αυτό τον τρόπο στην ανάρτηση του Παύλου Πολάκη.

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής Υπουργός, Παύλος Πολάκης, το βράδυ της ίδιας ημέρας, επισκέφτηκε το Σωτηρία και με σχετική ανάρτησή του, επέμεινε στην τοποθέτησή του.

Σήμερα δε, Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020, η κυβέρνηση στην προσπάθειά της να διαψεύσει εκ νέου τις καταγγελίες Πολάκη αλλά και της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επιστρατεύτηκε -μέσω ΕΡΤ- η διευθύντρια του Νοσοκομείο, κα. Μίνα Γκάγκα.
Η κα. Γκάγκα ισχυρίστηκε ό,τι ακριβώς είχε ισχυριστεί ο διοικητής του Νοσοκομείου αλλά και ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Τασούλας.

Μόνο που η κα. Γκάγκα ήταν υποψήφια στο Επικρατείας με τη ΝΔ στις εθνικές εκλογές του 2019.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. […] “Κρητική λεβεντιά Vs Κρητικός Λεβεντομαλάκας” ανάφερε στο twitter ένα από εκατοντάδες τρολ της ευρύτερης (ακρο)δεξιάς πτέρυγας, συνοδευόμενο από φωτογραφία με τις νοσηλεύτριες που αναχώρησαν εθελοντικά από την Κρήτη στη Θεσσαλονίκη και, από την άλλη πλευρά, φωτογραφία του Παύλου Πολάκη από την επίσκεψή στο νοσοκομείο Σωτηρία. […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here