Επί ποδός στην «μάχη» για την αντιστροφή της πραγματικότητας έχουν επιδοθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «επικοινωνιολόγοι» και «δημοσιογράφοι» αναφορικά με το φιάσκο της παρουσίας του Έλληνας Πρωθυπουργού στις ΗΠΑ.

Η συνάντηση του Μητσοτάκη με τον Τραμπ, όχι μόνο δεν πρόσθεσε όπλα στη φαρέτρα της εξωτερικής μας πολιτικής, αλλά τελικά εξελίχθηκε σε μια παταγώδη αποτυχία.

Ο Μητσοτάκης δεν κατάφερε σε κανένα σημείο της παρουσίας του στον Λευκό Οίκο να αποσπάσει μια θετική κουβέντα από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, παραμένοντας κυριολεκτικά θεατής στην άτυπη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Αμερικανός Πρόεδρος.

Ωστόσο, αυτή η παρουσία-φιάσκο για την Ελλάδα, αναγνώσθηκε από «επικοινωνιολόγους» και «δημοσιογράφους» ως μεγάλη επιτυχία!

Η Βίβιαν Ευθυμιοπούλου για παράδειγμα, εντόπισε το…εκπληκτικό mirroring, στο οποίο επιδόθηκε ο Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της συνάντησης.

Και καλά αγγλικά και mirroring. Τι άλλο να ζητήσουμε από έναν Έλληνα Πρωθυπουργό; #ΝΔ_θελατε #ΝΔ_ξεφτιλες #Μητσοτακη #Κανονικοτητα

Δημοσιεύτηκε από Ομάδα Μνήμης στις Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου 2020

Ο Άρης Πορτοσάλτε, ο οποίος το 2017, στη αντίστοιχη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Τραμπ έκανε λόγω για «αριστερές μπίζνες», σήμερα διαμαρτύρεται για τα σχόλια εναντίον του Μητσοτάκη.

Άρης Πορτοσάλτε με ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για τις συναντήσεις των Ελλήνων Πρωθυπουργών με τον Τραμπ. #κανονικοτητα #ΝΔ_θελατε #ΝΔ_ξεφτιλες

Δημοσιεύτηκε από Ομάδα Μνήμης στις Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου 2020

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here