Επικίνδυνος ο Μητσοτάκης: Παρακολουθεί ατάραχος πιστούς να κοινωνούν από το ίδιο κουτάλι

1
1821

Την Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων στο Ακρωτήρι Χανίων επισκέφτηκε σήμερα ο Μητσοτάκης, προσθέτοντας ακόμα μερικές ημέρες ξεκούρασης στην πλούσια λίστα των διακοπών του.

Προφανώς και είναι κρίσιμο ζήτημα οι επιλογή του Πρωθυπουργού για νέες διακοπές, την ώρα που η έξαρση της πανδημίας έχει χτυπήσει (για τα καλά) την πόρτα της χώρας και ενώ η Τουρκία κλιμακώνει την προκλητικότητά της. Ωστόσο ο Μητσοτάκης κατόρθωσε ακόμα και η παράλογη και πολιτικά ανεύθυνη επιλογή της απομάκρυνσή του από το Μαξίμου να περάσει σε δεύτερη μοίρα. Διότι ο Πρωθυπουργός, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, παρακολούθησε ατάραχος τους πιστούς να κοινωνούν από το ίδιο κουτάλι!

Αφού λοιπόν η κυβέρνηση της ΝΔ μετέτρεψε σε τραγωδία το επιτυχημένο υγειονομικά lock down και αφού οδήγησε την οικονομία στα βράχια, σήμερα, παρά τα νέα αυστηρότερα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς της πανδημίας, ο Μητσοτάκης μετατρέπεται σε θεατής ενεργειών που οδηγούν στο αντίθετο αποτέλεσμα.

Με λίγα λόγια, ο Μητσοτάκης επιλέγει τις ψήφους και τη στήριξη της εκκλησίας και των φανατικών, έναντι της διασφάλισης της δημόσιας υγείας.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here