Όλοι στη ΝΔ -με πρώτο τον Μητσοτάκη- δήλωναν από το 2016 «έτοιμοι να κυβερνήσουν». Έτοιμοι να πετύχουν υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, έτοιμοι να φέρουν επενδύσεις, έτοιμοι να δημιουργήσουν πολλές και καλές νέες θέσεις εργασίας, έτοιμοι να διαχειριστούν το προσφυγικό, έτοιμοι ακόμα και για βέτο στην ΕΕ για την Συμφωνία των Πρεσπών.

Τελικά αποδεικνύονται παντελώς πανέτοιμοι και ερασιτέχνες. Και μάλιστα σε πολύ κρίσιμα και ευαίσθητα θέματα, όπως είναι το προσφυγικό.

Δεν έχουν περάσει παρά μόλις 3 μήνες από όταν ο ίδιος ο Μητσοτάκης, επιχειρηματολογώντας από το βήμα της Βουλής για την απόφασή του να καταργήσει το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, δήλωνε ότι πρόκειται για «ζήτημα εθνικής ασφάλειας»!

Σήμερα, 15 Ιανουαρίου 2020, και αφού ήταν φανερή ακόμα και στους ψηφοφόρους της ΝΔ η απουσία σχεδίου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ανακοίνωσε την επανασύσταση του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Η καλύτερη κυβέρνηση όλων των εποχών.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. […] ηγεσία του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου –το οποίο επανασυστάθηκε μετά τη νέα ομολογία λάθους το… – αποτελούν τα στοιχεία που αναφέρονται σε […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here