Ο ρόλος του αλλά και οι αποτυχημένες προβλέψεις του Γιάννη Στουρνάρα, διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, για την πορεία της ελληνικής οικονομίας έχουν καταγραφεί και έχουν μείνει στην ιστορία.

Ωστόσο, αυτές τις μέρες που η κυβέρνηση Μητσοτάκη ετοιμάζεται για την ανανέωση της θητείας του στην Τράπεζα της Ελλάδας και που η παγκόσμια κοινότητα βρίσκεται εν μέσω υγειονομικής κρίσης, αξίζει να θυμηθούμε τις…αξιόλογες και με το βλέμμα στο μέλλον θέσεις του ως Υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου για το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Γ. Στουρνάρας (14/1/2013): «Να νοικιάσουμε υποδομές του ΕΣΥ σε ξένα ασφαλιστικά ταμεία»

Ο ρόλος και οι αποτυχημένες προβλέψεις του Γιάννη Στουρνάρα για την πορεία της ελληνικής οικονομίας έχουν καταγραφεί και έχουν μείνει στην ιστορία. Ωστόσο, αυτές τις μέρες που η κυβέρνηση Μητσοτάκη ετοιμάζεται για την ανανέωση της θητείας του στην Τράπεζα της Ελλάδας και που η παγκόσμια κοινότητα βρίσκεται εν μέσω υγειονομικής κρίσης, αξίζει να θυμηθούμε τις…πρωτοποριακές θέσεις τους ως Υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου για το Εθνικό Σύστημα Υγείας. https://www.youtube.com/watch?v=oVKj04zE-jQ

Gepostet von Ομάδα Μνήμης am Dienstag, 12. Mai 2020

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here