Το μπάχαλο που έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση της ΝΔ στη διαχείριση του προσφυγικού -και ειδικά όσον αφορά τις δομές που βρίσκονται στα νησιά του ΒΑ Αιγαίου- έχει επιφέρει αλυσιδωτές και ακραίες αντιδράσεις.

Η δε επιλογή των Μητσοτάκη – Χρυσοχοϊδη να στείλουν τα ΜΑΤ σε Μυτιλήνη και Χίο πυροδότησε την ακραία αντίδραση μερίδας πολιτών της Χίου, παίρνοντας διαστάσεις εκδίκησης και βεντέτας!

Το μένος των ΜΑΤ εναντίον των πολιτών που διαμαρτύρονται για τη δημιουργία δομών -νιώθοντας προφανώς εξαπατημένοι από τις προεκλογικές δεσμεύσεις της ΝΔ- είχε ως αποτέλεσμα την βίαιη απάντηση Χιωτών. Αφού εντόπισαν το χώρο διαμονής ανδρών των ΜΑΤ εφόρμησαν στα δωμάτιά τους, πέταξαν τις αποσκευές τους στο δρόμο και βιαιοπράγησαν εναντίον τους καθώς αυτοί βρίσκονταν στα κρεβάτια τους.

ΝΔ, Μητσοτάκης, Χρυσοχοϊδης: Επικίνδυνοι για τους νησιώτες αλλά και για τους αστυνομικούς

Η κυβέρνηση της ΝΔ, δηλαδή ο τύπος που παριστάνει τον Πρωθυπουργό, αφού εδώ και 8 μήνες τα έχει κάνει μπάχαλο στο προσφυγικό/μεταναστευτικό, τελικά στέλνει τα ΜΑΤ στα νησιά. Αποτέλεσμα:1. Καμία λύση στο ζήτημα του προσφυγικού/μεταναστευτικού.2. ΜΑΤ να δέρνουν νησιώτες. 3. Νησιώτες να δέρνουν ΜΑΤ.Η καλύτερη διαχείριση όλων των εποχών από την καλύτερη κυβέρνηση όλων των εποχών.#ΝΔ_ξεφτιλες #κυβερνηση_τσιρκο #Χιος #Λεσβος #προσφυγικο #μεταναστευτικο

Δημοσιεύτηκε από Ομάδα Μνήμης στις Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here