Εκτός πραγματικότητας συνεχίζει να πορεύεται ο Μητσοτάκης, με την άνεση που του δίνει η απουσία ουσιαστικής κριτικής από τα ΜΜΕ.

Το νέο σποτ που δημοσιεύθηκε χθες στα social media του Πρωθυπουργού υπό τον τίτλο «Μαζί, θα τα καταφέρουμε και πάλι» είναι ενδεικτικό της προσπάθειας που γίνεται από το Μαξίμου να αντιστρέψει την πραγματικότητα της νέας εσωτερικής υποτίμησης που θα υποστούν οι εργαζόμενοι, των λουκέτων που έρχονται για τις επιχειρήσεις και της μεγάλης ύφεσης που θα αυξήσει το χρέος και θα πνίξει τη πορεία της ελληνικής οικονομίας.

Για τον Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του παραμένουν αόρατοι οι εργαζόμενοι που ή θα δουν μειώσεις τουλάχιστον κατά 20% στις αποδοχές τους ή θα αναγκαστούν να επιβιώσουν για μήνες με 534 ευρώ ή που θα απολυθούν, οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες που παραμένουν πνιγμένοι στα χρέη, χωρίς πρόσβαση σε χρηματοδοτικά εργαλεία, οι άνεργοι που θα παραμείνουν για μήνες εκτός εργασιακών ευκαιριών.

Από το «Μαζί τα φάγαμε» στο «Μαζί θα τα καταφέρουμε και πάλι».

Από το «Μαζί τα φάγαμε» στο «Μαζί, θα τα καταφέρουμε και πάλι»

Αντί για μέτρα ουσιαστικής στήριξης των ανέργων, των εργαζομένων και των επιχειρήσεων, σποτ γεμάτα αλαζονεία και έπαρση με τον…ηγέτη Μητσοτάκη. https://youtu.be/GWcsKi3HN-8

Gepostet von Ομάδα Μνήμης am Freitag, 22. Mai 2020

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here