Αντιμέτωπος με την πραγματικότητα και με τη στρατηγική της πολιτικής εκμετάλλευσης τραγωδιών έρχεται τις τελευταίες ώρες ο Μητσοτάκης και η ΝΔ με αφορμή τα γεγονότα στην Εύβοια.

Η Μάνδρα και το Μάτι χρησιμοποιήθηκαν πολιτικά τόσο από την τότε αξιωματική αντιπολίτευση όσο και από τα ΜΜΕ, πατώντας κυριολεκτικά επί πτωμάτων, με απώτερο στόχο τη λάσπη εναντίον των πολιτικών τους αντιπάλων. Έκαναν σημαία την υπόθεση της Πολιτικής Προστασίας, προσπαθώντας να πείσουν τους πολίτες ότι με κυβέρνηση Μητσοτάκη θα…σταματούσαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Το θράσος τους ήταν (και παραμένει) τόσο που διαφήμιζαν σε κάθε ευκαιρία το 112 και την “ψηφιακή μετάβαση” της κρατικής μηχανής.

Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό ότι μόλις πέντε ημέρες μετά τις εκλογές, ο νέος τότε Πρωθυπουργός, δήλωνε κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής ότι “είναι αδιανόητο να χάνονται ανθρώπινες ζωές επειδή δεν λειτουργεί το 112”.

Το 112 διαφημίστηκε με κάθε τρόπο και από κάθε μέσο. Διαφημίστηκε από τον ίδιο τον Μητσοτάκη. Διαφημίστηκε από τον ίδιο τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά.

Μέχρι που φτάνουμε στο σήμερα. Με την ανείπωτη τραγωδία στην Εύβοια. Εκεί όπου τελικά ΔΕΝ λειτούργησε η υπηρεσία ενημέρωσης 112, όχι από τεχνικό λάθος, αλλά μετά από απόφαση της κυβέρνησης της ΝΔ!

Αδιανόητο δούλεμα, από μια αδιανόητη κυβέρνηση.

Αδιανόητο δούλεμα

Κ. Μητσοτάκης (12.07.2019): Αδιανόητο να χάνονται ανθρώπινες ζωές γιατί δεν λειτουργεί το 112. Ν. Χαρδαλιάς (09.08.2020): Αν λειτουργούσε το 112 θα είχαμε εκατόμβη νεκρών. Αυτούς ψηφίσατε. #Ευβοια #ΜΜΕ_ξεφτιλες #ΝΔ_ξεφτιλεςwww.omadamnimis.gr

Gepostet von Ομάδα Μνήμης am Sonntag, 9. August 2020

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here