Έκθεση ΑΡΚΑ με χορηγό την ΕΡΤ!

0
1386

Έπιασαν τελικά τόπο οι κόποι του γνωστού σκιτσογράφου Αρκά που όλο το προηγούμενο διάστημα στοχοποιούσε, ασκώντας κριτική μέσα από τα σκίτσα, την τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τον πρώην Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Οι…εμπνεύσεις του Αρκά την περίοδο 2015-2019 είχαν ξεκάθαρη πολιτική στόχευση, επενδύοντας στο αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο, φτάνοντας στο σημείο τα σκίτσα του να γίνουν όπλο προπαγάνδας τόσο από τα ΜΜΕ όσο και από τον ίδιο τον Μητσοτάκη.

Από τον Ιούλιο του 2019, ο Αρκάς «σώπασε». Η πολιτική κριτική για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης της ΝΔ απουσιάζει και, σε αυτή τη νέα εποχή, ο ίδιος έχει επιλέξει την επιστροφή του στη προ κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ περίοδο, σκιτσάροντας πλέον για τον…Θανασάκη…

Με λίγα λόγια, ο Αρκάς είχε επιλέξει πλευρά, την υπηρέτησε πιστά, και σήμερα είναι η ώρα της -κατά κάποιον τρόπο- ανταμοιβής του.

Όπως διαβάζουμε, η ΕΡΤ ανέλαβε χορηγός επικοινωνίας στην έκθεση με τίτλο «Τα 40χρονα του Αρκά» στο Ίδρυμα Πέτρου και Μαρίκας Κυδωνιέως, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Άνδρο από 1 Αυγούστου ως 27 Σεπτεμβρίου 2020.

Θα προβληθούν 15 σποτ στην ΕΡΤ3, 50 μηνύματα από το Δεύτερο Πρόγραμμα, 50 από το Τρίτο Πρόγραμμα και 30 από την ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου, ενώ θα υπάρξει προβολή στην ιστοσελίδα της ΕΡΤ (www.ert.gr). Ανταποδοτικά, θα υπάρχουν τα λογότυπα των σταθμών στις αφίσες του προγράμματος και θα γίνουν αναφορές σε δελτία Τύπου, συνεντεύξεις Τύπου και σε κάθε δημόσια προβολή της έκθεσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here