Έγκριση για καμπάνια ύψους 3 εκατ. ευρώ για να μάθουν οι Έλληνες του εξωτερικού ότι μπορούν να ψηφίσουν!

0
388

Στην έγκριση προγράμματος επικοινωνιακής προβολής για την εκστρατεία ενημέρωσης των Ελλήνων που ζουν στο εξωτερικό επί της δυνατότητάς τους να ψηφίσουν, προχώρησε η κυβέρνηση της ΝΔ.

Η σχετική απόφαση δημοσιεύθηκε σήμερα, 30 Νοεμβρίου 2020 στη Διαύγεια, φέρει τη υπογραφή του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα και θα κοστίσει στον ελληνικό λαό, εν μέσω πανδημίας, “μόλις” 3 εκατομμύρια ευρώ!

Όπως αναφέρει η απόφαση, “το πρόγραμμα επικοινωνιακής προβολής του Υπουργείου Εσωτερικών που αφορά: α) στον επικοινωνιακό σχεδιασμό-παραγωγή επικοινωνιακού και έντυπου υλικού της εκστρατείας ενημέρωσης των εκλογέων που βρίσκονται εκτός της ελληνικής επικράτειας για τη δυνατότητα άσκησης του εκλογικού τους δικαιώματος πλησίον του τόπου κατοικίας και β) στις δράσεις και υπηρεσίες της καμπάνιας ενημέρωσης των εκλογέων που βρίσκονται εκτός της ελληνικής επικράτειας για τη δυνατότητα άσκησης του εκλογικού τους δικαιώματος πλησίον του τόπου κατοικίας, για το υπόλοιπο του έτους 2020, συνολικού ποσού ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ (3.000.000,00€), δεδομένου ότι πληρούνται οι προϋποθέσεις των διατάξεων του άρθρου 9 του ν. 2328/1995 και της παρ. 2 του άρθρου 4 του π.δ. 261/1997, όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν και των άρθρων 1-4 της Π.Υ.Σ. 50/22.12.2015″.

Η απόφαση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here