Σαν σήμερα το 2019 ο Κ. Μπογδάνος τάιζε κι άλλο σανό τους νησιώτες μας

0
586

Κέρδισαν τις εκλογές με ψέματα, εξαπάτησαν ακόμη και τους καλοπροαίρετους πολίτες, συνέχισαν και συνεχίζουν να πουλάνε ψεύτικες ελπίδες για (εύκολες και άμεσες) λύσεις σε σύνθετα ζητήματα, όπως είναι το προσφυγικό – μεταναστευτικό.

Δεν είχαν περάσει παρά σχεδόν τρεις μήνες από τη νίκη της ΝΔ και του Μητσοτάκη στις εθνικές εκλογές του Ιουλίου του 2019 και ο νέος βουλευτής της πλειοψηφίας Κωνσταντίνος Μπογδάνος, συνέχιζε να ταΐζει σανό και να κοροϊδεύει τους πολίτες – ειδικά αυτούς των νησιών του ΒΑ Αιγαίου: «Ο Μητσοτάκης έχει πλήρη συναίσθηση της βαρύτητας του μεταναστευτικού -όχι προσφυγικού», έγραφε σαν σήμερα, 30 Σεπτεμβρίου του 2019, μέσω twitter ο Κ. Μπογδάνος, εξηγώντας στη συνέχεια το…μεγαλοφυές σχέδιο του ηγέτη Πρωθυπουργού μας: «Αλλάζουμε λοιπόν άμεσα τη διαδικασία ασύλου, ενισχύουμε τη φύλαξη των συνόρων, στοχεύουμε σε μαζικές επαναπροωθήσεις κι έχουμε λόγους να εκτιμούμε πως η έξαρση των ροών σύντομα θα υποχωρήσει».

Τα αποτελέσματα, ένα χρόνο μετά, των πολιτικών επιλογών τους είναι πλέον γνωστά σε ολόκληρη τη χώρα και ειδικά στους νησιώτες μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here