Πέτσας για το «χαστούκι» των ευρωπαίων στην κυβέρνηση Μητσοτάκη: Μισούν τον Κυριάκο μας

0
172

Ο Στέλιος Πέτσας υπήρξε επί σειρά ετών κυβερνητικός εκπρόσωπος στην πρώτη κυβέρνηση του Μητσοτάκη. Οι απαντήσεις του στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, όπως και στις συνεντεύξεις, έχουν μείνει στην ιστορία με κορυφαίες τις βαθιά κυνικές τοποθετήσεις του εν μέσω πανδημίας «αν είχαμε ακούσει τον ΣΥΡΙΖΑ για τις ΜΕΘ θα είχαμε πετάξει δεκάδες εκατομμύρια» αλλά και για τα μέτρα για τη θέρμανση τον χειμώνα του 2022 όπου επανέλαβε την φράση του Άδωνι Γεωργιάδη «όποιος αρνείται να προσαρμοστεί πεθαίνει».

Ο κ. Πέτσας δεν έχει συνδεθεί μονάχα με τις δηλώσεις του στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί το έργο της κυβέρνησης. Αλλά και με τις πράξεις του. Με τις υπογραφές του. Όπως η γνωστή «Λίστα Πέτσα» που τροφοδότησε με μερικά εκατομμύρια ευρώ τα ΜΜΕ εν μέσω κορωνοϊού.

Ο βουλευτής της ΝΔ, με κεκτημένη φόρα από το παρελθόν, βρήκε λοιπόν ένα πραγματικά ευφάνταστο επιχείρημα για να απαντήσει στο ευρωπαϊκό «χαστούκι» μέσω ψηφίσματος για το κράτος Δικαίου και την ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα: Μισούν τον Μητσοτάκη, μας είπε ο πρώην Υπουργός, παρουσιάζοντας τους ευρωβουλευτές ως κομματικά πιόνια του εσωτερικού…εχθρού!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here