Το όνομα του Κώστα Λούλη, ήρθε στην επικαιρότητα στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, λόγω της ατυχέστατης δήλωσής του – δυσφήμιση για τον τουρισμό και τους κινδύνους που διατρέχουν όσοι κάνουν διακοπές σε ξενοδοχεία στη χώρα μας.

Ο διορισμένος από τη κυβέρνηση Μητσοτάκη Γενικός Γραμματέας Τουρισμού, δήλωσε ότι δεν θα κάνει διακοπές σε ξενοδοχείο και έτσι θα αποφύγει τον κίνδυνο να περιμένει σε ουρά σε έναν μπουφέ. Η δήλωση αυτή του κ. Λούλη αποτελεί ομολογία έλλειψης μέτρων από την κυβέρνηση και ήρθε στην επιφάνεια ενώ οι αρμόδιοι Υπουργοί, κ.κ. Θεοχάρης και Κόνσολας εκφράζουν εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις, με τον τελευταίο αδειάζει τον επικεφαλής του Υπουργείου.

Ωστόσο, ο κ. Λούλης είχε απασχολήσει την Ομάδα Μνήμης και στο παρελθόν. Όταν ανακοινώθηκε η ανάληψη των νέων τότε καθηκόντων του. Καθώς ο ΓΓ Τουρισμού μιλώντας στις 13 Ιουνίου 2017 σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό είχε αναφερθεί στο προσωπικό του παρελθόν, αποκαλύπτοντας μια σειρά από ενδιαφέρουσες διαστάσεις.

Η πρώτη από αυτές ήταν η ανάγκη του να επιχειρηματολογήσει για την αναφορά στις οικονομικές…επιτυχίες της χούντας, όπως αναφέρονται στο βιβλίο του «Η επιβίωση της Ελλάδος μέσα από διαδοχικά θαύματα».

Η δεύτερη ενδιαφέρουσα πτυχή για το παρελθόν του κ. Λούλη ήταν η στάση του κατά την περίοδο της πρώτης νίκης του ΠΑΣΟΚ, το 1981. Καθώς όπως ο ίδιος αποκάλυψε είχε τρομάξει και είχε φοβηθεί και γι΄αυτό τον λόγο «είχε βγάλει εισιτήριο από πριν για να φύγει στο εξωτερικό» και μάλιστα ακριβώς την επόμενη μέρα από τη διεξαγωγή των εκλογών!

Ακόμα ένας άριστος της κυβέρνησης της ΝΔ με άριστο παρελθόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here