Ο Ανδρέας Λοβέρδος σχεδίαζε να δείρει τον Αλέξη Τσίπρα

0
258

Οι πολιτικοί που σε κάθε ευκαιρία «καταδικάζουν τη βία από όπου κι αν προέρχεται», φαίνεται τελικά πως την καταδικάζουν μόνο για τους άλλους. Και όχι σε ό,τι αφορά τους ίδιους.

Αυτό το συμπέρασμα αποτυπώνεται μέσα από το βιβλίο του Ανδρέα Λοβέρδου (που κυκλοφορεί τις επόμενες ημέρες) υπό τον τίτλο «Απόπειρα δολοφονίας», καθώς ο πρώην Υπουργός αποκαλύπτει ότι σχεδίαζε να χειροδικήσει εναντίον του τότε Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για την υπόθεση της Novartis.

Και όχι μόνο το σχεδίαζε, αλλά ένιωσε την ανάγκη και να το αναφέρει, ώστε να το μάθουμε όλοι!

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, είχε, όπως αναφέρει ένα «βάναυσο συναίσθημα» για όσους «διέσπειραν συκοφαντίες» για το πρόσωπό του σε σχέση με τη σκάνδαλο Novartis.

«Τους εκπροσωπούσε ο αρχηγός τους, ο τότε πρωθυπουργός», γράφει ο κ. Λοβέρδος, σημειώνοντας: «Έτσι γεννήθηκε μέσα μου η ιδέα να τον δείρω. Κυριολεκτώ. Την οργάνωσα, μάλιστα, λίγο στο μυαλό μου. Θα επεδίωκα, σκεφτόμουν, να διασταυρωθώ μαζί του, όταν θα ερχόταν στην αίθουσα της Βουλής για να μιλήσει και τότε θα του έσπαγα τη μύτη, αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Σοβαρολογούσα».

Μετέφερε μάλιστα τη σκέψη του σε δύο συνεργάτες του, τον Άγγελο Καραχάλιο και τη Μαρία Μιλήνη που έμειναν αγάλματα: «Είμαι τόσο ξένος και ριζικά αντίθετος με όλα αυτά, που έψαχναν να βρουν κάτι να πουν. Μετά άρχισαν να διαμαρτύρονται, ίσως και να φωνάζουν. Τους κοιτούσα απολύτως αδιάφορος».

Ευτυχώς όμως για τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο Ανδρέας Λοβέρδος άλλαξε γνώμη και ο τότε Πρωθυπουργός γλίτωσε από το μίσος του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, αφού, όπως εξηγεί μέσω του βιβλίου του, τα είπε λίγο με τον… εαυτό του για να ηρεμήσει! «Μετά το συζήτησα για λίγο και με τον εαυτό μου. Δεν θα μπορούσα στην πραγματικότητα ποτέ να κάνω κάτι τέτοιο. Ωστόσο, το είχα σκεφτεί».

Αν φτάνεις στο σημείο να ομολογείς δημόσια, χωρίς κάποιος να σε αναγκάζει, ότι ήθελες να χειροδικήσεις τον τότε Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, τότε τί ακριβώς μπορεί να συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το βιβλίο:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here