«Μικρό Υπουργικό σχήμα, χωρίς αναπληρωτές Υπουργούς», υποσχόταν προεκλογικά ο Μητσοτάκης

0
716

Μικρότερο Υπουργικό σχήμα και μάλιστα χωρίς Αναπληρωτές Υπουργούς υποσχόταν ο Μητσοτάκης περίπου ένα μήνα πριν από τη διεξαγωγή των ευρωεκλογών.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ο Πρόεδρος της ΝΔ αφού ζήτησε από τον ελληνικό λαό να τον εμπιστευτεί (και σε αυτό το θέμα) στη συνέχεια δήλωσε ότι «τα τεράστια υπουργικά σχήματα είναι ενοχλητικά, λειτουργικά και αισθητικά», καθώς «ο καθένας παίρνει μια καρέκλα για να κρατηθούν κάποιες κομματικές ισορροπίες».

«Θα έχουμε μικρότερο υπουργικό σχήμα», συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης, σημειώνοντας μάλιστα ότι «δεν θα υπάρχουν αναπληρωτές Υπουργοί» καθώς όπως εξήγησε ίδιος «δεν έχουν κανένα λόγο ύπαρξης».

Καθώς φαίνεται όμως ο Μητσοτάκης Πρωθυπουργός κορόιδεψε και σε αυτό το θέμα τους πολίτες. Από την πρώτη περίοδο της κυβέρνησής του επέλεξε ένα μεγάλο κυβερνητικό σχήμα, 51 Υπουργών, Αναπληρωτών και Υφυπουργών, και σήμερα, μετά τον ανασχηματισμό το πλήθος των μελών του Υπουργικού Συμβουλίου φτάνει πλέον τους 52. Εκ των οποίων, οι 4 κατέχουν χαρτοφυλάκιο του -άχρηστου προκελογικά- αναπληρωτή Υπουργού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here