Με μπουλντόζα από τη wikipedia ξεκινά η επένδυση στο Ελληνικό

0
2732

Ότι η ΝΔ πορεύεται με βασικό όπλο την επικοινωνία και την πρόκληση σύγχυσης, δεν χωρά αμφιβολία, ειδικά από την περίοδο που ο Μητσοτάκης επικράτησε στις εσωκομματικές εκλογές για την προεδρία του κόμματος.

Με την αμέριστη στήριξη σχεδόν του συνόλου των ΜΜΕ, η ΝΔ τάισε με σανό τους πολίτες, υποσχέθηκε τα πάντα, ανάπτυξη, νέες θέσεις εργασίας, μια καλύτερη ζωή για όλες και όλους. Ανάμεσα σε όλα αυτά τα αφηγήματα, κυρίαρχο ήταν η επένδυση στο Ελληνικό. Χθες, άλλωστε, συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τη μέρα που ο ίδιος ο Μητσοτάκης, κατά τη διάρκειας της προεκλογικής περιόδου, υποσχόταν ότι η επένδυση, με κυβέρνηση της ΝΔ, θα ξεμπλόκαρε την πρώτη εβδομάδα.

Η «πρώτη εβδομάδα», έγινε σταδιακά «εντός του 2019». Το 2019 ολοκληρώθηκε, καμία επένδυση δεν προχώρησε αποδεικνύοντας ότι τα όσα κατήγγειλε η ΝΔ ως αξιωματική αντιπολίτευση δεν ήταν τίποτα περισσότερο από στυγνή προπαγάνδα και ψεύδη.

Μέχρι που φτάνουμε στο σήμερα. Όπου ο αρμόδιος Υπουργός, Άδωνις Γεωργιάδης, στην προσπάθεία του να απαντήσει στις πιέσεις που δέχεται ο ίδιος και η κυβέρνηση της ΝΔ για τις ψεύτικες υποσχέσεις, δημοσιεύει, στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ότι το…έργο προχωράει:

Θέλοντας μάλιστα να ενισχύσει το…επίτευγμά του, στράφηκε και αυτός στην επικοινωνία. Επισυνάπτοντας στο tweet μια φωτογραφία από μπουλντόζα. Κάποιος καλόπιστος θα μπορούσε να σκεφτεί ότι πρόκειται για μία από τις μπουλντόζες που μπήκαν στο Ελληνικό, ξεκινώντας (έστω και έτσι και έστω και μετά από ένα χρόνο) κάποιες εργασίες που θα οδηγήσουν στην έναρξη της επένδυσης.

Αλλά όπως αποδείχτηκε, ο κ. Γεωργιάδης απλά ήθελε να εξαπατήσει -μοιράζοντας ξανά σανό- τους πολίτες αλλά και τα ΜΜΕ που θα αναπαράξουν το tweet – δήλωσή του.

Διότι όπως αποδεικνύεται, η φωτογραφία με τη μπουλντόζα δεν είναι τίποτα παραπάνω από τη φωτογραφία που έχει επιλέξει τη wikipedia για το λήμμα «μπουλντόζα»!

Άριστοι στην εξαπάτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here