Επίθεση κατά του τότε πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου αλλά και του προέδρου του ΛΑΟΣ εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, αυτές τις μέρες (23 Σεπτεμβρίου) του 2010.

Μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, ο Αντώνης Σαμαράς κατηγόρησε την τότε κυβέρνηση ότι συνέστησε τις εξεταστικές επιτροπές για να θέσει σε ομηρία τη ΝΔ και δήλωσε ότι όταν αναλάβει τα ηνία θα κάνει μία μόνο εξεταστική, πώς φθάσαμε στο μηχανισμό στήριξης και το μνημόνιο.

Επίσης, χαρακτήριζε την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, τον ΛΑΟΣ και τη Ντόρα Μπακογιάννη «συμμαχία των προθύμων, των εξαπτέρυγων και των παπαγάλων».

Μερικούς μήνες αργότερα, ο Σαμαράς μαζί με τη «συμμαχία των προθύμων, των εξαπτέρυγων και των παπαγάλων» θα συγκροτήσουν την τρικομματική συμμαχία με μη εκλεγμένο πρωθυπουργό τον Λουκά Παπαδήμο, θα ακολουθήσουν οι «μετεγγραφές» του Γεωργιάδη, του Βορίδη και του Πλεύρη από τον ΛΑΟΣ, για να φτάσουμε στην πρωθυπουργία του (2012-2014) με την πλήρη στήριξη του ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Φυσικά, η δέσμευση για τη διενέργεια εξεταστικής για την υπαγωγή στο μηχανισμό στήριξης και για το μνημόνιο, δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here