Δελτίο Ειδήσεων ΕΡΤ με κυβέρνηση Μητσοτάκη: Μαγειρεύει ομελέτα και ξέρει να αλλάζει λάμπες ο Μωυσής μας

0
70

Ήταν Μάιος του 2018, όταν ο Μητσοτάκης -αρχηγός τότε της αξιωματικής αντιπολίτευσης- ασκούσε δριμεία κριτική στην ΕΡΤ τόσο για το (πολιτικό) περιεχόμενό της, όσο όμως και για το ύψος του τέλους που όλοι πληρώνουμε μέσω των λογαριασμών του ρεύματος.

Ο πρόεδρος του κόμματος, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής συνέντευξης, δεσμευόταν ότι με κυβέρνηση ΝΔ η ΕΡΤ δεν θα γινόταν «όργανο κυβερνητικής προπαγάνδας», ενώ δεσμευόταν ότι το κόστος που καταβάλλουν οι πολίτες θα μειωνόταν στο μισό!

Όλα αυτά χωρίς την καρέκλα του Πρωθυπουργού. Διότι από την επόμενη της νίκης του στις εκλογές της 7η Ιούλη του 2019, ο Μητσοτάκης διόρισε πρόεδρο τον μέχρι τότε διευθυντή του γραφείου Τύπου, Κ. Ζούλα, προχώρησε σε σειρά προσλήψεων δημοσιογράφων που πρόσκεινται στη ΝΔ ενώ πρόσφατα ανέθεσε καθήκοντα παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και των καθημερινών πολιτικών εκπομπών, στον «ακροκεντρώο» πολιτικά Γιώργο Κουβαρά, που μέχρι πρόσφατα βρισκόταν στο περιφερειακό Action 24.

Και ένα δείγμα αυτών των επιλογών, είναι το χθεσινό «ρεπορτάζ» από την παρουσία Μητσοτάκη σε μουσικό ραδιοφωνικό σταθμό. Όπου η ανάγκη να υπηρετηθεί η κυβερνητική γραμμή περί «ανθρώπινου και καθημερινού Πρωθυπουργού», μετέτρεψε την κρατική τηλεόραση σε μέσο επιπέδου φυλλάδας της δεξιάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here