Όταν βουλευτές της ΝΔ του Σαμαρά ψήφιζαν «όχι» στην άρση ασυλίας του Κασιδιάρη

1
745

Βρισκόμαστε στον Μάρτη του 2013, όταν η Χρυσή Αυγή είχε ήδη δείξει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την εγκληματική της δράση, καθώς, πέραν από τις δολοφονίες, τους τραυματισμούς, τους ξυλοδαρμούς και τη ρητορική του μίσους και του ρατσισμού, δεν είχε κανένα θέμα να χτυπά και βουλευτές του κοινοβουλίου σε απευθείας μετάδοση.

Ωστόσο, ακόμα και το χαστούκι του Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλη δεν ήταν αρκετό για να…πείσει τρία στελέχη της συγκυβέρνησης της ΝΔ του Σαμαρά να ψηφίσουν υπέρ της άρσης της ασυλίας του! Ανάμεσά τους, ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος, Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο υφυπουργός για θέματα αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης, και ο βουλευτής Βοιωτίας Γιάννης Καράμπελας που ψήφισα «όχι» στην ψηφοφορία για την άρση της ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι η ψηφοφορία επί των άρσεων ασυλίας δεν είναι μυστική αφού ο βουλευτής εκτός από το τί ψηφίζει γράφει στο ψηφοδέλτιο και το ονοματεπώνυμό του.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Μανώλης Κεφαλογγιάνης επιχείρησε να αιτιολογήσει την αρνητική του ψήφο υποστηρίζοντας ότι «το έκανα για να δώσω την ευκαιρία στον Ηλία Κασιδιάρη να ζητήσει συγγνώμη εκτός δικαστηρίου όπως θα έπρεπε να έχει κάνει εδώ και πάρα πολύ καιρό»…

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. […] τρία στελέχη της συγκυβέρνησης της ΝΔ του Σαμαρά να ψηφίσουν υπέρ της άρσης της ασυλίας του! Ανάμεσά τους, ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος, […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here