Σαν σήμερα, το 2019, η Athens Voice χρησιμοποιούσε την αυτοκτονία μιας μετανάστριας για να επιτεθεί στον Τσίπρα

0
596

Την με κάθε τρόπο και μέσο προσπάθεια να εκβιάσουν τη λογική αλλά και το συναίσθημα των πολιτών – αναγνωστών τους εναντίον του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαίωνε, σαν σήμερα το 2019, η στήλη «σχολιάζοντας την επικαιρότητα» της Athens Voice.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα, θολωμένη από το αντιπολιτευτικό μίσος αλλά και απελευθερωμένη από το ήδη εμετικό τοπίο λάσπης των ΜΜΕ προχωρούσε σε μια απίστευτης χυδαιότητας ανάρτηση, συνδέοντας την τραγική αυτοκτονία μιας νοσοκόμας -που πήδηξε από το παράθυρο για να γλιτώσει τη σύλληψη- με την προ ετών παρουσία του Αλέξη Τσίπρα με τη μετανάστρια Καντίτσα Σάνκο στη δεξίωση του Προεδρικού Μεγάρου.

«Μετανάστρια από την Αρμενία, αποκλειστική νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο Νίκαιας, πήδηξε από το παράθυρο και σκοτώθηκε για να μην απελαθεί. Κρίμα, έχασε την ευκαιρία να συνοδεύσει τον Τσίπρα στη δεξίωση του Προεδρικού», ήταν το σχόλιο της Athens Voice.

Οι αντιδράσεις που ακολούθησαν, σε μια ούτως ή άλλως πολωμένη περίοδο λόγω των εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019, ήταν σφοδρότατες, αναγκάζοντας την Athens Voice να αποσύρει την εν λόγω ανάρτηση.

Ωστόσο ούτε στην μακροσκελέστατη απάντησή της απέφυγε η εφημερίδα να προκαλέσει νέο γύρο επικριτικών σχολίων, αποδεικνύοντας ότι τελικά το κείμενο – σχόλιο διαγράφηκε κυρίως για να κάνει «διαχείριση της ζημιάς» που υπέστη παρά για την ουσία του.

«Παρά τις προθέσεις μας το σχόλιο παρερμηνεύτηκε. Όχι μόνο από αυτούς που το παρερμήνευσαν επίτηδες ακριβώς γιατί καταλάβαιναν τη στόχευσή του. Αλλά και από κανονικούς ανθρώπους και από φίλους μας», ανέφερε στο…διορθωτικό άρθρο η Athens Voice, προχωρώντας σε έναν απίστευτης έμπνευσης διαχωρισμό των αναγνωστών της ανάμεσα σε «κανονικούς ανθρώπους – φίλους» και τους…άλλους.

η Athens Voice επιβεβαίωνε ότι δεν υπάρχει πάτος στη χυδαιότητα των ΜΜΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here