Να διορθώσει τα αδιόρθωτα, μερικά 24ωρα μετά τον σάλο που ξεσήκωσε η δήλωσή για την οικονομική ενίσχυση των πολιτών, επιχείρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Με το γνωστό, αλαζονικό του ύφος, αλλά και θεωρώντας ότι απευθύνεται σε πολίτες με μνήμη χρυσόψαρου, ο Υπουργός Ανάπτυξης απάντησε ότι πότε δεν αναφέρθηκε στο πόσα χρήματα θα χρειαστούν οι πολίτες, αλλά για την ρευστότητα στην αγορά.

Μόνο που κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του μερικές μέρες νωρίτερα, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρεται ξεκάθαρα στους πολίτες. Αντιγράφουμε από τη δήλωσή του στις 8 Απριλίου 2020: «Και ‘γω λέω αν με έναν μαγικό τρόπο, στέλναμε 5 χιλιάδες ευρώ στο σπίτι κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδας. Τί θα τα κάνει;»

Περνάει για ηλίθιους και σανοφάγους τους πολίτες ο κ. Υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη και αντιπρόεδρος της ΝΔ;

Περνάει για ηλίθιους και σανοφάγους τους πολίτες ο κ. Υπουργός και αντιπρόεδρος της ΝΔ;

Άδωνις Γεωργιάδης (13.04.2020): Δεν είπα για το πόσα χρήματα θα χρειαστούν οι πολίτες αλλά για την ρευστότητα στην αγορά.Άδωνις Γεωργιάδης (08.04.2020): Και γω λέω αν με έναν μαγικό τρόπο, στέλναμε 5 χιλιάδες ευρώ στο σπίτι κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδας. Τί θα τα κάνει;Περνάει για ηλίθιους και σανοφάγους τους πολίτες ο κ. Υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη και αντιπρόεδρος της ΝΔ;https://youtu.be/1UCiKmAo99w#ΝΔ_ξεφτιλες #κορονοιος #κορωνοιος #Covid19

Gepostet von Ομάδα Μνήμης am Dienstag, 14. April 2020

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here