«Ο Τσίπρας ακύρωσε τηλεοπτική συνέντευξη» σύμφωνα με τον Γ. Παπαχρήστο «ξεχνώντας» την 48ωρη απεργία στους τηλεοπτικούς σταθμούς!

2
1029

Με ψεύδη, διαστρέβλωση της πραγματικότητας, λογικά άλματα και μπόλικη υποτίμηση των αναγνωστών της εφημερίδας «Τα ΝΕΑ» συνεχίζει την αρθρογραφία του σήμερα ο Γ. Παπαχρήστος για την παραθεριστική κατοικία που τελικά ενοικίασε, όπως αποδείχθηκε.

Ο Παπαχρήστος, που μετά τις απαντήσεις Τσίπρα και τα εξώδικα το έριξε στο ύψος του ενοικίου, στο…ενεργειακό πιστοποιητικό φτάνοντας μέχρι τα αρχαία (!) που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή, σήμερα συνεχίζει να ψεύδεται και μάλιστα για ένα θέμα που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης από κανέναν.

Με τίτλο «Οπισθοχώρηση», στην τέταρτη παράγραφο της στήλης του, ο Παπαχρήστος ισχυρίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας ακύρωσε προγραμματισμένη για χθες, Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020 συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha. Αναφέρει συγκεκριμένα: «Νομίζω ότι αυτά, και άλλα πολλά, παρεμφερή ή όχι, προσπάθησε να αποφύγει ο πρόεδρος Αλέξης και ακύρωσε την προγραμματισμένη για χθες το βράδυ συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha. Η συνέντευξη ζητήθηκε από τον ίδιο τον κ. Τσίπρα τη Δευτέρα, αμέσως μετά τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, η διεύθυνση του καναλιού είπε φυσικά OK, αλλά χθες από την Κουμουνδούρου ενημέρωσαν το κανάλι ότι ακυρώνεται η εμφάνιση του προέδρου. Γιατί ακυρώνεται; Πολύ απλά γιατί μπροστά στις κάμερες πώς να υποστηρίξεις το…500άρικο τον μήνα ενοίκια για μια
βίλα στο Σούνιο, και με την ανακαίνιση πληρωμένη. Δύσκολα, πολύ δύσκολα..».

Σύμφωνα λοιπόν με τον Γ. Παπαχρήστο, ο Τσίπρας όχι μόνο ζήτησε συνέντευξη από τον Alpha αλλά μετά την ακύρωσε κιόλας, ενώ δηλαδή είχε δώσει δημόσια απαντήσεις με τα σχετικά έγγραφα. Καλά, κανείς δεν είπε στο…λαγωνικό του ομίλου Μαρινάκη ότι από τις 6 το απόγευμα της Τρίτης 8 Δεκεμβρίου μέχρι και (τουλάχιστον) σήμερα Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα βρίσκεται σε εξέλιξη 48ωρη απεργία των συναδέλφων του δημοσιογράφων στο σύνολο των τηλεοπτικών σταθμών; Πως ακριβώς θα γινόταν μια συνέντευξη εν μέσω απεργίας;

Αλλά εντάξει, δεν αφήσουμε και μια λεπτομέρεια να χαλάσει τις φαντασιώσεις του αρθρογράφου.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here