Ο Γεωργιάδης χωρίς καρέκλα θα τους λέει Σκόπια αλλά με καρέκλα Βόρεια Μακεδονία

0
1305

Την ολοκλήρωση -και δημόσια- της κωλοτούμπας του για το ονοματολογικό και τη Συμφωνία των Πρεσπών έκανε σήμερα το πρωί ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αραδιάζοντας ακόμα ένα ευφάνταστο επιχείρημα για να δικαιολογήσει την αλλαγή της στάσης του.

“Είμαι Υπουργός της κυβέρνησης, οπότε θα την αποκαλώ Βόρεια Μακεδονία”, δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης, θέλοντας να αναδείξει ότι ο θεσμικός του ρόλος είναι σημαντικότερος από ότι μια επαίσχυντη και κακή συμφωνία, όπως μας έλεγε το προηγούμενο διάστημα η ΝΔ.

Άλλωστε, δεν έχει περάσει και τόσος καιρός, από όταν ο ίδιος κονταροχτυπιόταν στα τηλεοπτικά πάνελ, δηλώνοντας ότι “εγώ δεν πρόκειται ποτέ να την αποκαλέσω Βόρεια Μακεδονία”, απαντώντας μάλιστα στην απόκριση του τότε βουλευτή Σπύρου Δανέλλη ότι με αυτόν τον τρόπο θα παραβιάζει το διεθνές δίκαιο “ε, τότε να με πάτε φυλακή”…

Μπορεί ο ίδιος και κορυφαία στελέχη της ΝΔ να βγήκαν στους δρόμους και στα συλλαλητήρια για να…διατρανώσουν την αντίθεσή τους, μπορεί ο Πρόεδρός τους να δίχασε και να δηλητηρίασε την ελληνική κοινωνία, υποσχόμενος ότι θα ασκήσει βέτο στην ένταξη της χώρας σε ΕΕ και ΝΑΤΟ, ωστόσο, από την επόμενη μέρα της νίκης τους στις εκλογές του 2019, όλοι μαζί τιμούν, εφαρμόζουν και επεκτείνουν την Συμφωνία των Πρεσπών.

Παράλληλα, να μην ξεχνάμε ότι οι διακρατικές συμφωνίες που υπέγραψε η κυβέρνηση Μητσοτάκη με την κυβέρνηση Ζάεφ -και οι οποίες θα εισαχθούν προς ψήφιση στη Βουλή- αφορούν και το Υπουργείο που προΐσταται ο κ. Γεωργιάδης και τις οποίες προφανώς και θα υπερψηφίσει, αφήνοντας στην άκρη τις…περικεφαλαίες του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here