Προχθές σας παρουσιάσαμε τη δήλωση του υποψήφιου τότε και σημερινού Υπουργού Τουρισμού της κυβέρνησης, Χάρη Θεοχάρη, αναφορικά με τις επιδιώξεις της ΝΔ για το μαξιλάρι των 37 δισ. ευρώ.

Ο κ. Θεοχάρης λοιπόν, δήλωνε, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ότι τα χρήματα θα έπρεπε να επιστραφούν στους δανειστές.

Σήμερα, μπορείτε να ακούσετε ακόμα μία αντίστοιχης πολιτικής και οικονομικής ευφυΐας δήλωση σχετικά με τα αποθεματικά που η προηγούμενη κυβέρνηση συγκέντρωσε και άφησε τη διαχείρισή τους στην επόμενη, αυτή του Μητσοτάκη.

Βρισκόμαστε στις 3 Ιουλίου 2019. Οι υποψήφιοι της ΝΔ, με τον αέρα της νίκης των ευρωεκλογών, πλέον μιλάνε ανοιχτά -και χωρίς στρογγυλέματα- κατά τη διάρκεια των δημόσιων τοποθετήσεών τους.
Ένας από αυτούς είναι και ο υποψήφιος και σήμερα βουλευτής της πλειοψηφίας, γνωστός δημοσιογράφος, Μπάμπης Παπαδημητρίου. Ο οποίος μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Real Fm» καταθέτει τη θέση του Μητσοτάκη για το περίφημο μαξιλάρι: «Εμείς θα δώσουμε ένα μεγάλο κομμάτι από τα 37 δισ. ευρώ στις τράπεζες» δήλωνε αρχικά ο κ. Παπαδημητρίου τονίζοντας ότι «μεγαλύτερη βλακεία από το να υπάρχουν αυτά τα χρήματα “κλειδωμένα” δεν έχει ξαναγίνει. Είναι λανθασμένη αυτή η επιλογή»!

Μάλιστα ο βουλευτής της ΝΔ προανήγγειλε και την προσφυγή της χώρας σε πιστοληπτική γραμμή, όπως ζητούσε προ μηνών η ΝΔ και ο Γιάννης Στουρνάρας καθώς, όπως επιχειρηματολογούσαν η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να βγει στις αγορές και να δανειστεί φτηνά.

Αλήθεια, τι θα είχε συμβεί αν η πανδημία χτυπούσε τον κόσμο -και τη χώρα μας- μερικούς μήνες αργότερα;
Πόσο κοντόφθαλμη και επικίνδυνη είναι η στρατηγική της κυβέρνησης της ΝΔ;
Πως θα επιβίωναν οι εργαζόμενοι και οι επιχειρήσεις;

Από καθαρή τύχη δεν βρεθήκαμε (ξανά) χρεοκοπημένοι εν μέσω πανδημίας και lockdown από τον Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here