Ιστορικοί απατεώνες: Αφαίρεσαν με…ορθή επανάληψη τη λέξη “ιστορική” για τη Συμφωνία των Πρεσπών

0
523

Πλέον φαίνονται πολύ φτωχές για να περιγράψουν τα όσα συμβαίνουν με την κυβέρνηση του Μητσοτάκη που δείχνει να έχει χάσει κάθε έλεγχο αλλά και κάθε ίχνος σοβαρότητας, παίζοντας ακόμα και με τα εθνικά θέματα, αρκεί να μην δυσαρεστήσει τους ούτως ή άλλως ήδη εξαπατημένους ψηφοφόρους της.

Τελευταίο, αλλά πολύ κρίσιμο και άκρως αποκαλυπτικό για να αντιληφθούν όλοι οι Έλληνες πολίτες την κατρακύλα αυτής της κυβέρνησης, αποτελεί η διόρθωση(!) του Κοινού Ανακοινωθέν που εξέδωσε το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών με το αμερικανικό Υπουργείο Εξωτερικών, στο οποίο χαιρέτιζαν από κοινού την ιστορική Συμφωνία των Πρεσπών.

Το κείμενο της ανακοίνωσης δημοσιεύθηκε και στον επίσημο διαδικτυακό κόμβο του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών, αλλά μόνο στην αγγλική γλώσσα.

Λίγες ώρες αργότερα -και ενώ η επίμαχη λέξη “ιστορική” έκανε ήδη το γύρο του διαδικτύου- και ενώ η κυβέρνηση, ο Μητσοτάκης και ο Δένδιας έβλεπαν πια ότι το κύμα οργής αρχίζει και γιγαντώνεται, αποφασίζουν να διορθώσουν το κείμενο, στέλνοντας νέο κείμενο (“ορθή επανάληψη”) στα ΜΜΕ και αφαιρώντας μονάχα τη λέξη “ιστορική”! Αντίστοιχη τροποποίηση έγινε φυσικά και στο επίσημο site του Υπουργείου.

Η επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών

Η…ορθή επανάληψη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here