Στην πλήρη επιβεβαίωση των όσων καταγγέλλονται (αλλά και έχουν αποδειχτεί μέσα από οπτικοακουστικό υλικό) για τη συχνή επικοινωνία και συνεργασία της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης με την τότε συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, προχώρησε ο δικηγόρος Θανάσης Καμπαγιάννης.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ο δικηγόρος πολιτικής αγωγής των Αιγύπτιων ψαράδων που δέχτηκαν δολοφονική επίθεση από τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής, επισήμανε ότι το 2013 η επικοινωνία και η συνεργασία της ΝΔ με τη Χρυσή Αυγή ήταν συστηματική!

«Βρήκαμε μηνύματα των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής, όπου προέκυπτε συστηματική συνεργασία με τον Γενικό Γραμματέα της τότε κυβέρνησης της ΝΔ (σ.σ. Μπαλτάκο) μέχρι την ανθρωποκτονία του Φύσσα όταν και η κυβέρνηση (σ.σ. αναγκασμένη πλέον) έκοψε τον ομφάλιο λώρο που τη συνέδεε».

Σήμερα, η ΝΔ, προσπαθώντας κρύψει τις υπόγειες σχέσεις της με την εγκληματική οργάνωση, ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα.
Όμως η πραγματικότητα είναι μία: Η συγκυβέρνηση του Σαμαρά προετοίμαζε το έδαφος για την επόμενη μέρα με ίσως μια πιο…σοβαρή Χρυσή Αυγή, που όμως θα είχε τον έλεγχο στις γειτονιές και στους δρόμους μέσω των ταγμάτων εφόδου.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here