Όταν ο Μητσοτάκης κατήγγειλε τον ΣΥΡΙΖΑ για στοχοποίηση λειτουργών της δικαιοσύνης!

0
170

Το δάχτυλο στην τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον τότε Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα κουνούσε ο Πρόεδρος της ΝΔ κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με το προεδρείο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων.

Η ΝΔ, αφού είχε δημιουργήσει -με την αμέριστη συμπαράσταση των ΜΜΕ- ένα τοξικό κλίμα, προχωρώντας διαρκώς σε καταγγελίες περί χειραγώγησης της δικαιοσύνης από την τότε κυβέρνησης, στις 7 Ιανουαρίου του 2019 ο ίδιος ο Μητσοτάκης, με αφορμή και πάλι την υπόθεση Novartis, καλούσε τον Αλ. Τσίπρα να καταδικάσει τους Υπουργούς του που στοχοποιούν ονομαστικά δικαστικούς λειτουργούς!

«Καλούμε, επίσης, για ακόμα μια φορά την Κυβέρνηση, και προσωπικά καλώ τον Πρωθυπουργό να σταματήσει να αποδέχεται συμπεριφορές υπουργών του -τις οποίες δυστυχώς δεν καταδικάζει- οι οποίες στοχοποιούν ευθέως και ονομαστικά δικαστικούς λειτουργούς και δημιουργούν ένα πρωτοφανές προηγούμενο στη λειτουργία της Δημοκρατίας μας», δήλωνε ο τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνοντας στη συνέχει και μαθήματα περί διάκρισης των εξουσιών: «Δεν γίνεται στην Ελλάδα του 2019 να λέγονται και να ακούγονται πράγματα τα οποία δεν ταιριάζουν σε μια ευνομούμενη δημοκρατική χώρα του δυτικού κόσμου».

Σήμερα, με κυβέρνηση της ΝΔ, η δήλωση του Υπουργού της κυβέρνησής του και αντιπροέδρου του κόμματος, Άδωνι Γεωργιάδη, περί φυλάκισης της Τουλουπάκη δικαιολογήθηκε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο ως «το ξέσπασμα ενός απλού πολίτη» ενώ ο Μητσοτάκης -προφανώς και δια της σιωπής του- ανέχεται την πραγματική και ονομαστική στοχοποίηση της Εισαγγελέως.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here