Νέο «twitter storm» για το #Παιδων_ΑγιαΣοφια_

3
331

Τη νέα κοροϊδία και ειδικά των ασθενών και των γονιών τους καταγγέλλει ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Καρδιοπάθεια, αναφορικά με τη δήθεν επαναλειτουργία του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία». Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου, κανένα απολύτως δείγμα επαναλειτουργίας δεν έχει υπάρξει, μέχρι στιγμής από τον υπουργό. Ούτε οι γονείς, ούτε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό δεν έχουν καμία απολύτως ενημέρωση».

Θυμίζουμε ότι ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας στις 15 Ιουνίου 2020 είχε διαβεβαιώσει για την άμεση επαναλειτουργία του Νοσοκομείου.

Ωστόσο η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική.

Ο Σύλλογος, με σχετική ανάρτηση, δίνει στη δημοσιότητα την λίστα που αναρτήθηκε στον επίσημο ιστότοπο του Νοσοκομείου και με την οποία αποδεικνύει ότι μέχρι το τέλος Ιουνίου δεν έχει προγραμματιστεί κανένα χειρουργείο καρδιάς, ούτε επεμβατική πράξη από το αιμοδυναμικό!

Η σιωπή των ΜΜΕ μπορεί να συνεχίζεται, ακόμα και για ένα τόσο κρίσιμο και ευαίσθητο θέμα, ωστόσο στο twitter οι χρήστες του μέσου, οι ίδιοι οι πολίτες δηλαδή δεν αφήνουν το σκοτάδι να σκεπάσει και αυτή την επικίνδυνη κοροϊδία της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here