«Ρεπορτάζ» copy/paste από το Μαξίμου!

3
1107

Ορατός, ακόμα και γι’ αυτούς που αρνούνται να δουν την πραγματικότητα, έγινε σήμερα ο «αόρατος αρχισυντάκτης» που δίνει ευθέως και χωρίς ίχνος περιστολής «γραμμή» στα…ανεξάρτητα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Και δεν είναι άλλος από το ίδιο το Μέγαρο Μαξίμου που δίνει τις εντολές, με τα καλοταϊσμένα ΜΜΕ να πειθαρχούν, υπηρετώντας την προπαγάνδα τους.

Με αφορμή λοιπόν τη σημερινή τοποθέτηση του Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, το «Πρώτο Θέμα» αλλά και το «Liberal», από κεκτημένη ταχύτητα, αναδημοσίευσαν στο πλαίσιο του ρεπορτάζ τις εντολές του Μαξίμου για τη «γραμμή» του θέματος!

«Πέραν των προφανών ειδήσεων δίνουμε μεγάλη έμφαση στην στήριξη του Τσιόδρα έναντι των επιθέσεων από τον Τσίπρα», αναφέρει το…ρεπορτάζ, σε μια ξεκάθαρη εντολή από το Μαξίμου, στέλνοντας μάλιστα και τα επιχειρήματα που θα χρησιμοποιήσουν!: «Δίνουμε ξεχωριστή έμφαση σε αυτό διότι την ώρα της μεγάλης συστράτευσής στην Ελλάδα και στην Ευρώπη το γεγονός ότι επιλέγουν να στοχοποιούν τους επιστήμονες και ο Τσίπρας στοχοποιεί τον Τσιόδρα είναι απαράδεκτο».

Η λίστα Πέτσα, έχει πιάσει τόπο.

To…ρεπορτάζ όπως δημοσιεύθηκε στο protothema.gr:

To…ρεπορτάζ όπως δημοσιεύθηκε στο liberal.gr:

Οι εντολές Μαξίμου, που αποτυπώθηκαν με ακριβώς τις ίδιες λέξεις στις εν λόγω ιστοσελίδες, αποδεικνύουν και κάτι ακόμα. Ότι ο ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας χρησιμοποιείται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη στην πολιτική αντιπαράθεση.

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here