Ντ. Μπακογιάννη: «Είχα διορίσει σύμβουλο στο ΥΠΕΞ τον 25χρονο γιο μου γιατί έχει πτυχίο απ’ το Χάρβαρντ»

0
3093

Με ένα απίστευτο επιχείρημα – κοροϊδία στα μούτρα των πολιτών απαντούσε σαν σήμερα πριν από ένα χρόνο η Ντόρα Μπακογιάννη για τον διορισμό του Κώστα Μπακογιάννη στο Υπουργείο Εξωτερικών.

Προεκλογική περίοδος 2019:Η κα Μπακογιάννη καλείται να απαντήσει αν ήταν ηθικό από την πλευρά της να προσλάβει τον γιο της στο Υπουργείο που η ίδια ήταν επικεφαλής, σε θέση ειδικού συμβούλου και μάλιστα σε ηλικία μόλις 25 ετών.

«Όταν είναι απόφοιτος του Χάρβαρντ και όταν έχει κάνει τις σπουδές που έχει κάνει, ναι ήταν χρήσιμος», ήταν η όλο αλαζονεία απάντηση της πρώην Υπουργού, που όπως κατήγγειλε εκείνο το βράδυ ο Γ. Κατρούγκαλος, ο σημερινός δήμαρχος Αθηναίων ήταν τόσο χρήσιμος που έκανε και ταξιδάκια με κρατικό χρήμα, μαζί με την τότε Υπουργό και μητέρα του.

Με λίγα λόγια, η οικογένεια Μητσοτάκη, που τόσα χρόνια ζει μέσω της πολιτικής -δηλαδή με τα χρήματα των φορολογούμενων- σπουδάζει τα παιδιά της στα κορυφαία ιδιωτικά πανεπιστήμια του κόσμου και στη συνέχεια κάνουν και «απόσβεση» μέσω των διορισμών σε κρατικές θέσεις ή/και την εκλογή τους σε θεσμικό επίπεδο, με το επιχείρημα το επίπεδο των σπουδών τους!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here