Χωρίς ντροπή, όπως άλλωστε μας έχουν συνηθίσει όλα τα τελευταία χρόνια, συμπεριφέρονται τα κυβερνητικά ΜΜΕ ακόμη και για την τραγική ιστορία του 23χρονου Ιάσωνα που έχασε τη ζωή του μετά από το χτύπημα που δέχτηκε η μοτοσυκλέτα από το υπηρεσιακό όχημα συνοδείας της Ντόρας Μπακογιάννη.

Η ιστορία, που έγινε γνωστή μέσα από τα social media και επιβεβαιώθηκε από την ίδια την Μπακογιάννη 48 ώρες μετά τις πρώτες καταγγελίες, δεν πρέπει και δεν μπορεί να μπει στην πολιτική αντιπαράθεση. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και συγκεκριμένα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν -και που έχουν ήδη λίγο-πολύ κατατεθεί στο δημόσιο διάλογο- όπως και συγκεκριμένες ευθύνες που πρέπει να αποδοθούν.

Κι όμως. Ακόμη και σε ένα θέμα που δεν έχει βρει χώρο στην πολιτική αντιπαράθεση (εν αντιθέσει με τις πρακτικές που είχε ακολουθήσει η ΝΔ με την fake ιστορία της Αίγινας) το iefimerida, μέσω του αρθρογράφου του Γιώργου Πούλου, καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει τον βουλευτή του Γιαννούλη, πραγματοποιώντας ένα απίστευτο άλμα λογικής. Χαρακτηριστικό ωστόσο της έλλειψης ψυχραιμίας που υπάρχει τον τελευταίο καιρό, τόσο στο Μέγαρο Μαξίμου όσο και στον κυβερνητικό τύπο.

Στο ίδιο άρθρο, ο κ. Πούλος, αφού αναφέρει ότι «δεν μπορώ να γνωρίζω, αλλά θεωρώ πως δεν υπήρχε λόγος ασφαλείας ή κάποιος άλλος έκτακτος λόγος για να παραβιάσει ο οδηγός τον ΚΟΚ προκειμένου να μπει στη Βουλή», στη συνέχει αναπτύσσει τον συλλογισμό στη βάση του «όλοι ίδιοι είμαστε» αφού «αυτό που συμβαίνει στους ελληνικούς δρόμους ξεπερνάει κάθε λογική! Είναι αδιανόητο ότι μπορεί να ξυπνήσεις το πρωί για να πας στη δουλειά σου και τελικά να μην επιστρέψεις ποτέ στο σπίτι σου, γιατί έχασες (από λάθος άλλου) τη ζωή σου στον δρόμο! Δεν ζούμε στη Βαγδάτη ή στην Καμπούλ. Η Αθήνα και οι υπόλοιπες ελληνικές πόλεις δεν είναι εμπόλεμες ζώνες, όμως καθημερινά μετράμε πολλά θύματα από τροχαία».

Μάλιστα ο αρθρογράφος παραθέτει και έναν κατάλογο με εννέα ερωτήματα, «τα οποία είναι περισσότερο ρητορικά, αφού αποτελούν καθημερινές συνήθειες των Ελλήνων οδηγών».

Και αφού καταθέτει τα εννέα «ρητορικά ερωτήματα» και αφού επιδίδεται σε ένα «μάθημα» για την έλλειψη οδηγικής παιδείας στην Ελλάδα, κλείνει το άρθρο του με ένα υστερόγραφο εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ!

«ΥΓ.: Και ένα ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί από τους παροικούντες τη Βουλή: Όσοι στον ΣΥΡΙΖΑ έσπευσαν να καταδικάσουν τον οδηγό που ενεπλάκη στο τροχαίο, μήπως θα έπρεπε να καταδικάσουν και την πρακτική του βουλευτή Γιαννούλη που ομολόγησε ότι «έβγαλε δίπλωμα οδήγησης η μητέρα μου για να της φορτώνουμε τα point system»;»

Δείτε το σχετικό άρθρο:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here