74.400 ευρώ για αγορά υπολογιστών δαπάνησε το «κράτος των αρίστων»

0
470

Χωρίς αιδώ, χωρίς συναίσθηση για τα όσα βιώνουν οι πολίτες και με περίσσια αλαζονεία (άλλωστε ποιο μέσο ενημέρωσης θα εγκαλέσει τον Μητσοτάκη;) συνεχίζεται το «πάρτι» με δημόσιο χρήμα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Μετά τη δημιουργία του «επιτελικού κράτους» που γέμισε με Υπουργούς, συνεργάτες, φίλους και συγγενείς το Μέγαρο Μαξίμου, μετά την αύξηση των μετακλητών – που θα μείωνε η κυβέρνηση της ΝΔ, μετά την αύξηση των αποδοχών τους – που θα διατηρούσε, τουλάχιστον, στα ίδια επίπεδα, τώρα ήρθε η ώρα και της ενίσχυσης των αρίστων με τεχνολογικό εξοπλιστικό.

Και πόσο θα κοστίσει στους φορολογούμενος αυτός ο τεχνολογικός εξοπλισμός; Μόλις 74.400 ευρώ.

Σύμφωνα λοιπόν με το σχετικό έγγραφο που αναρτήθηκε στη με ημερομηνία 24 Μαΐου 2021 και αριθμό πρωτοκόλλου 906, το «επιτελικό κράτος» ενέκρινε δαπάνη «ύψους 74.400,00 € για προμήθεια επιτραπέζιων ηλεκτρονικών υπολογιστών, για τις ανάγκες του συνόλου των υπηρεσιών της Προεδρίας της Κυβέρνησης».

Δείτε το σχετικό έγγραφο:

Φυσικά τα ερωτήματα είναι πάρα πολλά για την -ακόμη μία- δαπάνη που εγκρίνει η Προεδρία της Κυβέρνησης και μάλιστα εν μέσω οικονομικής κρίσης.

-Πόσες είναι οι «υπηρεσίες της Προεδρίας της Κυβέρνησης» που χρειάζονται νέους υπολογιστές;
-Τι τεχνολογικό εξοπλισμό παρέλαβαν από την προηγούμενη κυβέρνηση, σε τί κατάσταση και πόσοι εξ αυτών έπρεπε να αντικατασταθούν;
-Για πόσους ηλεκτρονικούς υπολογιστές πληρώνουν οι φορολογούμενοι 74.400;
-Πόσο κοστίζει ο κάθε ηλεκτρονικός υπολογιστής;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here