Με αμείωτο ρυθμό, πιάνοντας το νήμα της οικογενειακής παράδοσης εκεί που το είχε αφήσει ο σημερινός Πρωθυπουργός, συνεχίζεται το κάθε είδους βόλεμα των μελών των «αρίστων».

Όπως λοιπόν συνέβη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όπου μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του η «αγορά» άμεσα απορρόφησε τις άριστες ικανότητές του, προσφέροντάς του υψηλές θέσεις σε θυγατρικές των ελληνικών τραπεζών Alpha και Εθνική, έτσι και σήμερα, σειρά πήρε η κόρη του, Σοφία Μητσοτάκη. Η οποία άμεσα, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της στο εξωτερικό, έγινε καθώς φαίνεται ανάρπαστη καθώς η «αγορά» εκτίμησε τις τεράστιες ικανότητές της προσφέροντάς της μια υψηλόβαθμη θέση στο αμερικανικό fund «CVC Capital Partners», που πριν λίγους μήνες εξαγόρασε την Εθνική Ασφαλιστική!

Η Σοφία Μητσοτάκη, όπως και η ίδια αναφέρει στο προφίλ της στο Linkedin, εργάζεται ως «investors relation manager» στη «CVC Capital Partners» από τον Αύγουστο του 2021.

Η εξαγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής, την οποία οι εργαζόμενοί της χαρακτήρισαν «ξεπούλημα», ολοκληρώθηκε τον Μάρτιο του 2021, με κυβέρνηση της ΝΔ φυσικά.

Το θέμα έφερε στο φως της δημοσιότητας η παράταξη «Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία» του Συλλόγου Υπαλλήλων της Εθνικής Ασφαλιστικής, που αναρωτιέται πόσο ηθική και δεοντολογική είναι η συγκεκριμένη πρόσληψη.

«Το να επενδύει στη χώρα μας ένα hedge fund που αγόρασε κοψοχρονιά την Εταιρία μας και να προσλαμβάνει την κόρη του πρωθυπουργού που, μέσω του Τ.Χ.Σ., έδωσε την έγκριση για το ξεπούλημα της Εταιρίας μας, πόσο ηθικό και δεοντολογικό είναι;» σημειώνει μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της παράταξης «Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία» του Συλλόγου Υπαλλήλων της Εθνικής Ασφαλιστικής:

Δώστε δουλειές στα “δικά” μας παιδιά

Συνάδελφοι,

Η CVC Capital Partners προσέλαβε σαν investors relation manager την κόρη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Σοφία, στα γραφεία της στο Λονδίνο.

Νόμιμο ναι, ηθικό και δεοντολογικό όμως;

Το να επενδύει στη χώρα μας ένα hedge fund που αγόρασε κοψοχρονιά την Εταιρία μας και να προσλαμβάνει την κόρη του πρωθυπουργού που, μέσω του Τ.Χ.Σ., έδωσε την έγκριση για το ξεπούλημα της Εταιρίας μας, πόσο ηθικό και δεοντολογικό είναι;

Πόσο ηθικά είναι άραγε όλα στον χώρο των business…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here