Συνεχίζεται το κύμα οργής των πολιτών στη σελίδα του Μητσοτάκη στο Facebook

0
1786

Με αμείωτη ένταση και κυρίως με πρωτόγνωρη συνέπεια συνεχίζεται η κατακραυγή των πολιτών στην προσωπική σελίδα του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Facebook.

Μπορεί ο Μητσοτάκης και το…άριστο επιτελείο του να επέλεξαν μια μικρή περίοδο αποχής από τις δημοσιεύσεις ωστόσο αυτή η τακτική δεν φαίνεται να αποδίδει προς το παρόν. Το κύμα οργής των πολιτών δεν καταλαγιάζει, παρά τους χιλιάδες «φίλους» του Πρωθυπουργού που με ιδιαίτερο φανατισμό παρακολουθούν τις δημοσιεύσεις του από κάθε απίθανο μέρος της γης μέχρι το…Ουαγκαντουγκού.

Από τις 9 Μαρτίου 2021 λοιπόν, στις 9:20 το βράδυ, όταν ένας από τους 14(!) διαχειριστές της σελίδας του ανέβασε το μήνυμά του για τα γεγονότα στη Νέα Σμύρνη, μέχρι και σήμερα, 17 Μαρτίου 2021, στις 9 το βράδυ, η σελίδα του Μητσοτάκη έχει πλημμυρίσει – και συνεχίζει – με αρνητικές (angry) αντιδράσεις.

Γεγονός που συνεχίστηκε και σήμερα με τις δύο νέες δημοσιεύσεις του παρά το γεγονός ότι η πρώτη, μετά από πέντε ημέρες(!), ήταν η συνέντευξή του στο CNN και η δεύτερη για να ανακοινώσει την ανάληψη της Προεδρίας της Επιτροπής για τη σύνταξη Εθνικής Στρατηγικής για την Ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ+.

Η μεν πρώτη, αυτή της συνέντευξης δημοσίευση, σε σύνολο 16 χιλιάδων αντιδράσεων έχει συγκεντρώσει 11 χιλιάδες αρνητικές έναντι 5,2 χιλιάδων θετικών. Συντριπτικό. Η δε δεύτερη, από τις 12 χιλιάδες στο σύνολο, έχει συγκεντρώσει 8 χιλιάδες αρνητικές (δεν συμπεριλαμβάνουμε τα 2 χιλιάδες «γέλια») και μόλις 2,3 χιλιάδες θετικές αντιδράσεις. Πανωλεθρία.

Με λίγα λόγια, σήμερα ο Μητσοτάκης είδε από τις 28 χιλιάδες αντιδράσεις τις 20 χιλιάδες να είναι αρνητικές!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here